De Kolonisten van Catan: Europa Ontwaakt

Kolonisten van Catan: Europa Ontwaakt van 999 Games is een variant op het populaire handelsspel Kolonisten van Catan. Je hebt het origineel niet nodig. Gegarandeerd uren speelplezier voor het hele gezin!
+ Kruip in de huid van een koopman+ Nog spannender dan het originele spel+ Leeftijd: vanaf 12 jaar+ Aantal spelers: 3-4+ Speelduur: 90 minuten+ Te spelen zonder origineel spel.+ Dit spel zit in onze Spellen top 7!

Je begint het spel met het bezit van pakhuizen verdeeld over 3 steden. Vanuit deze positie werf je meer handelaren, die je er vervolgens op uitstuurt om nog meer pakhuizen te bouwen. Hier geldt: hoe meer pakhuizen, hoe meer goederen. En meer goederen betekent meer winst.Voor het vervoeren van je goederen leg je handelsroutes aan. Om de goederen veilig te laten overkomen, moet je de huifkarren van je handelaren zo goed mogelijk uitrusten. Het doel is om zo snel mogelijk je goederenfiches kwijt te raken. Lukt het jou om als eerste al je goederen kwijt te raken en De Kolonisten van Catan: Europa Ontwaakt te winnen?
Dit spel staat in onze Spellen Top7!

€ 40.90

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *