2cm frame canvas 70x90 cm

2cm frame canvas 70×90 cmLees meer….

Uw foto op canvas doekHier bestel je eenvoudig en snel je mooiste foto´s gedrukt op canvas. Een stijlvolle versiering voor aan je wand. Maar ook een gewaardeerd fotocadeau, bijvoorbeeld om te geven op een bruiloft, een verjaardag, bij een geboorte, een jubileum.
Waarom zijn jouw foto´s op canvas bij ons zo goedkoop?Jij bepaalt helemaal zelf online welk gedeelte van jouw foto op de voorkant van het canvas doek komt en welk gedeelte rond de zijkanten vanhet houten frame wordt gevouwen. Dit neemt ONS werk uit handen, waardoor wij de kosten laag kunnen houden.
Onze prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Indien jij meerdere foto´s tegelijkertijd bestelt, betaal je maar één keer verzendkosten per 5 stuks.
Waarom kopen bij CanvasCorner.nl?Hoge kwaliteit en garantie Wij drukken jouw foto met de grootste zorg op hoogwaardig canvas doek.
Optimaal behoud van kleuren.
Het doek wordt zeer strak om het houten frame gespannen.
Het doek wordt eerst in strak plastic gewikkeld en in een stevige doos verpakt, dus minimale kans op transportschade.
Bij schade ontvangt u per ommegaande kosteloos een nieuw doek.
GemakkelijkHet gebruikersgemak van onze site is ongekend. Na het uploaden van je foto(´s) kies je een formaat. Je krijgt dan een exact voorbeeld op je beeldscherm van het uiteindelijke resultaat. Bij ons zie je wat je krijgt en je krijgt wat je ziet. Probeer het zelf!
Snelle levertijdWij verzenden binnen 48 uur.
Hoge prijs-kwaliteitJe hebt al een kunstwerk vanaf € 14,90. Inclusief BTW. (excl. verzendkosten).
Veilig betalenBetaal veilig via IDEAL, PAYPAL of een bankoverschrijving.