Highland Soap Co. Body Cream Citroengras / Gember 120ml, bio

Highland Soap Co. Body Cream Citroengras / Gember 120ml, bioLees meer….

Biologische zeep en skin care met aloë vera, citroengras & gember
Huidverzachtende Aloë Vera bloeit in warme en droge klimaten en blijft juicy waar andere planten verdorren en sterven. Deze krachtige vetplant wordt gebruikt in natuurlijke huidverzorging om de gevoelige, kwetsbare huid te hydrateren, beschermen en te verstevigen. Citroengras staat erom bekend dat het helpt de doffe huid te verstevigen, te reinigen en te verfijnen. Gember vitaliseert, verzacht en verwarmt de huid. De blend ruikt heerlijk fris en kruidig.
Highland Soap Co.: verzorgings producten van de Schotse Hooglanden
Het familiebedrijf Highland Soap Co. produceert handgemaakte zeep en verzorgingsproducten voor bad, douche en lichaam. Ambachtelijke producten van biologische en wild geoogste ingrediënten uit het hart van de Schotse Hooglanden.
Zoek je een duurzaam cadeau, dat vegan, bio en mooi is?
De serie verzorgingsproducten met Citroengras & Gember zitten in een elegante, recycleerbare verpakking, waardoor je het perfect als duurzaam cadeau kunt geven: aan jezelf of aan iemand anders. Highland Soap Co. test niet op dieren en werkt op volledig plantaardige basis met pure, zuivere ingrediënten. Fijn voor jou én voor de planeet!