Boeken Alles draait om je hormonen

Boeken Alles draait om je hormonenLees meer….

Alles draait om je hormonen van orthomoleculaire arts Rineke Dijkinga
Last van hoofdpijn? Blijven de kilo’s plakken ongeacht al de moeite die je doet? Is je libido zoek en weet je niet waarom? Vind je maar geen middel om je met je overgangsklachten te helpen? Of zoek je gewoonweg wat meer energie en levenslust?
Alles draait om je hormonen biedt je antwoorden en hulp. Want de kans is groot dat een storing in je hormoonhuishouding de oorzaak van je kwalen is. Of je nu man of vrouw bent.
Met Alles draait om je hormonen heb je meer dan 400 pagina’s aan inzichten, recepten, tips en wetenschappelijk onderbouwde informatie over jouw hormonenhuishouding en hoe je alles weer in goede banen kunt leiden.
Dit boek over hormonen van Rineke Dijkinga is een receptenboek én naslagwerk in één. Natuurgeneeskundige Rineke Dijkinga hoopt met dit boek namelijk haar lezers de tools te geven om preventief te werk te gaan. Ze hoopt ermee bij te dragen aan een gezondere wereld door mensen iets te leren over de gevolgen van de keuzes die ze maken. Door te letten op voeding, leefstijl en milieu kan je jouw hormonen wel degelijk in de watten leggen en daarmee de kans op ziekten en klachten verkleinen of bestaande klachten verminderen.
Alles draait om je hormonen is het ideale boek om je te helpen bij je hormonendieet
Dat hormonen een grote invloed op je levenskwaliteit hebben, heb je ongetwijfeld al gemerkt. Wil je begrijpen hoe je hormonen elkaar beïnvloeden? Wil je weten hoe je door wat meer slaap je ‘hormonenorkest’ kunt finetunen? Of wat de hormonale werking van avocado, boekweit, quinoa en andere voedingstoffen is? Zoek je naar duidelijke, hapklare informatie over hoe je jouw stresshormonen voor jou en je lichaam kunt laten werken? Alles draait om je hormonen biedt je deze kennis en meer.
Wie vertrouwd is met Weten van (h)eerlijk eten van Rineke Dijkinga, weet al wat te verwachten:
toegankelijk geschreven wetenschappelijk informatie
gebruiksklare weetjes over hormonen
eenvoudige en lekkere recepten
inspirerende citaten
je bent er meer dan 1 avond zoet mee
je zal het cadeau willen doen
hoe vaak je er ook in leest, je ontdekt telkens iets nieuws
het boek blijft je inspireren om je goede voornemens weer op te pakken en verder te zetten