hotel overnachting met kinderen

3 leuke tips voor een hotelovernachting met kinderen cadeau doen

Zijn jouw (klein)kinderen binnenkort jarig en Llijkt het je leuk om eens een origineel en speciaal cadeau te geven? Dan is een hotelovernachting met kinderen een geweldig idee. Kinderen zijn namelijk echte ontdekkingsreizigers die het super leuk vinden om er lekker op uit te gaan. Bijvoorbeeld naar een leuk kinderhotel of een weekendje weg naar de kust. Om je wat inspiratie te geven delen we hieronder 3 leuke tips voor een hotelovernachting met kinderen.

  1. Kindvriendelijk hotel Drouwenerzand

Heb je ooit wel eens gehoord van attractie- en vakantiepark Drouwenerzand? Dit park ligt in Drenthe en je kunt hier zowel overnachten als een geweldige tijd beleven in het attractiepark. En het fijne is: de prijs is all inclusive. Als je in het hotel overnacht krijg je dus onbeperkt toegang tot alle attracties. Daarnaast zijn de hotelkamers leuk ingericht voor de kinderen en is het ook nog eens relatief betaalbaar.

2. Het leukste kinderhotel van Nederland: De Efteling

Denk je aan het leukste kinderhotel van Nederland, dan zal de Efteling ongetwijfeld in je gedachte voorbij komen. En terecht natuurlijk, want hier beleven zowel de kids als de ouders een onvergetelijke tijd. Ideaal dus om een hotelovernachting met kinderen cadeau te doen! Naast het grote aanbod qua attracties kun je ook veel vertier hebben in het sprookjesbos of een gezellig hapje eten bij een van de restaurants. En weet je wat pas echt geweldig is: de themakamers die sprookjeshotel de Efteling aanbiedt. Hier komen de stoutste kinderdromen uit!

3. Samen genieten op de Veluwe bij Recreatiepark de Boshoek

Ben je een echte natuurliefhebber en zijn jouw kinderen ook graag aan het ravotten in de buitenlucht? Dan is een bezoek aan Recreatiepark de Boshoek een prima keuze. Dit park ligt vlakbij de natuur op de Veluwe en heeft bovendien vele faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een zwembad, een overdekte speelhal en nog veel meer! Heb je zin om lekker sportief bezig te zijn? Huur dan zeker een fiets voor een heerlijke fietstocht over de Veluwe en neem een volle picknickmand mee. Dat zullen de kids vast geweldig vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *