champagne cadeautips

5 keer champagne cadeautips voor Vaderdag

Je vader is de beste man in je leven. Het is de persoon die al sinds je geboorte voor je zorgt. Daar ben je hem dankbaar voor, en dat wil je hem natuurlijk ook laten zien, zeker met Vaderdag. Houdt jouw vader van champagne? Dan is een champagne cadeau natuurlijk een prachtig idee! Daarom geven we je in dit blog 5 champagne cadeautips voor Vaderdag. Want voor jouw vader is natuurlijk alleen de beste champagne goed genoeg.

Tip 1: allerlei opties

Nog even vooraf: er is natuurlijk ontzettend veel champagne in de wereld, dus het kan best lastig lijken om een goed champagne cadeau voor Vaderdag uit te zoeken. Het belangrijkste is dat je een champagne kiest die past bij jouw budget en die jou als gever aanspreekt. Maar: het is natuurlijk ook belangrijk om te bedenken wat jouw vader graag zou willen. Houd hij meer van decadente champagnes? Dan is het leuker om een klein flesje van een luxe merk te geven. Is je vader meer iemand die graag nieuwe dingen probeert? Dan is het juist leuk om een pakket van verschillende champagnes te geven!

Tip 2: Moët & Chandon

Van Moët & Chandon champagne heb je vast wel eens gehoord. Dit is een populaire champagne die komt uit het Franse Epernay. De meest bekende variant van Moët & Chandon is de Brut Impérial. Deze heeft bekende aroma’s van onder andere brood en toast en met een vleugje citrus. Met zo’n bekende champagne zal je vader zeker blij zijn.

Tip 3: Ruinart

Ruinart champagne is een brut champagne en momenteel erg populair. Deze champagne heeft een sterkte geur van wit fruit en bestaat voor een groot deel uit Pinot Noir, waardoor de campagne een lekker volle smaak heeft. Als je je vader een lekkere aperitief wijn wilt geven voor Vaderdag, is dit een hele goede optie!

Tip 4: Een design fles

Is jouw vader gek op designeritems en mooie uiterlijkheden? Ga dan voor jouw champagne cadeau voor Vaderdag voor de Veuve Clicquot La Grand Dame 2006. Deze champagne komt in een pikzwarte fles met mooi designerlabel. Een echte eye-catcher en dus een prachtig Vaderdag cadeau.

Tip 4: Champagne in geschenkverpakking

Vaderdag is natuurlijk een bijzondere dag. Je wilt dus ook werk maken van je champagne cadeau. Zoek daarom naar champagnes die in speciale geschenkverpakkingen komen en waar je nog een lief kaartje bij kunt doen. Dat zal jouw champagne cadeau voor Vaderdag extra speciaal maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *