BAG TO WORK BIJ MANFIELD

Bestel nu jouw bag to work tas online bij Manfield! Een van de belangrijkste finishing touches van een outfit is je tas. Niet alleen qua looks, maar ook als praktisch item om mee te nemen. Al je essentials moeten er natuurlijk in passen en veilig kunnen worden opgeborgen. Bij Manfield is er een selectie bag to work tassen gemaakt met het juiste formaat handtas of shopper speciaal om mee naar werk toe te nemen.

BIG HANDY SHOPPERS

Af en toe heb je net wat meer ruimte nodig. Dan is een handtas of shopper ideaal! Door het grotere formaat tas kun je er gemakkelijk al je spullen in kwijt. Zo past je laptop, lunch en andere essentials allemaal in een tas en hoef je ook niet meer met meerdere tassen rond te sjouwen. Naast dat je een handtas zoals de naam het zeg, in de hand kunt dragen zijn de draaghengels vaak ook lang genoeg zodat je de tas over de schouder kunt dragen. Naast het praktische nut, is een handtas ook nog een erg fashionable item. Stem je handtas af op je schoenen of accessoires om een stijlvolle look te creëren.

PARTY BAGS

Klaar voor een stapavond ben je zéker met de nieuwste uitgaanstasjes van Manfield. Van schoudertas tot crossbody tas, bij Manfield shop jij jouw nieuwe party bag voor diverse speciale feestjes. Of je nu een zwarte tas wil die bij elke look past, of je bent juist op zoek naar een uitgesproken tas in kleur; kom langs in onze winkels of bekijk onze variaties in de nieuwe collectie. Handig aan onze tassen voor feestjes zijn de praktische ritssluitingen en unieke details welke je look direct compleet maken.

STIJLVOL EN PRAKTISCH

Laat je persoonlijke kledingstijl terug komen wanneer je op zoek bent naar de perfecte werktas. Hierdoor matchen jij en je werktas en wordt je werktas je nieuwe favoriete accessoire.

Koop nu snel de nieuwe collectie Bag to Work tassen bij Manfield, via onze webshop of in één van onze winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *