Bestel je eigen drone op dronekopen.nl

 

Op dronekopen.nl kun je een uitgebreid aanbod van verschillende drones kopen. Door het ruime assortiment zit er voor iedereen wel iets tussen. Dronekopen.nl is gevestigd aan de Herenweg 115 in Heemstede en bestellingen via de webshop worden door het hele land verzonden.

De verschillende soorten drones op dronekopen.nl

Dronekopen.nl heeft een ruim aanbod zodat er voor iedereen wel iets bijzit. Er zijn zeer geavanceerde modellen bij met de nieuwste technische snufjes. Maar ook in de lagere prijsklasses zijn er genoeg kwalitatief hoogstaande modellen te vinden.

Mini drones

Mini drones zijn drones tot vier kilogram. De meeste zijn echter een stuk kleiner dan dit. Het grote voordeel van de mini drone is dat je hem ook binnen het huis kan gebruiken. Het is tegenwoordig erg populair om met vrienden en familie races te doen in en om het huis. Een ander voordeel van de mini drones is dat ze een stuk minder gevaarlijk zijn. Doordat ze erg ligt zijn is het onwaarschijnlijk dat iemand bij een crash gewond kan raken. Bovendien raken ze zelf door het lage gewicht ook minder snel beschadigd als ze vallen.

Drones met een camera

Drones met een camera doen het altijd goed. Door de camera kan de gebruiker het zien vanuit het perspectief van de drone. Een aantal van de drones die aangeboden worden op onze website beschikken over een camera van erg hoge kwaliteit waarmee scherpe en mooie video’s gemaakt kunnen worden.

Pro drones

Voor de echte fanatiekelingen kun je op de website dronekopen.nl zogenaamde pro drones kopen. Dit zijn hoogwaardige drones met uitstekende capaciteiten. Ze zijn vaak iets groter dan de andere drones maar door speciale batterijen kunnen ze alsnog lang in de lucht blijven. Pro drones zijn vaak uitgerust met extra technische snufjes, zoals obstacle avoidance en infrarood sensoren.

Goede service op dronekopen.nl

Bij dronekopen.nl wordt geloofd in een goede klantenservice. Hier ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande producten voor een zeer schappelijke prijs. Bij bedragen van boven de €50,00 wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Door onze snelle leveringstijden kun je ervan uitgaan dat je bestelling tussen de één en drie werkdagen bij je thuis is. Onze specialistische klantenservice beantwoord graag al je vragen. Dronekopen.nl is een expert op het gebied van drones en zorgt ervoor dat iedereen wordt voorzien van het juiste advies.

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *