De beste cadeaus voor mannen met een baard 

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een man met een baard? Dan heb je mazzel. Zijn kenmerkende baard(je) creëert namelijk tal van mogelijkheden. Cadeaukeuzestress is dan ook zeker niet nodig. Maar juist omdat er zoveel verkocht wordt voor mannen met een baard, is het ook lastig om een keuze te maken. Want wat is een praktisch en leuk cadeau om te geven? We hebben de handigste producten voor je op een rijtje gezet.

Baardtrimmer 

Vergis je niet. Het onderhouden van een baard is veel werk. Om te voorkomen dat hij alle kanten opgaat, moet er hard aan gewerkt worden. Waarschijnlijk besteedt hij dus ongelooflijk veel tijd aan het verzorgen van zijn baard. Geen wonder dat hij er trots op is. Maar dit werk kan wel vergemakkelijkt worden met de juiste producten. Hoe leuk is het dan om hem hierbij te helpen? Schaf bijvoorbeeld de beste baardtrimmer aan, zodat hij voortaan binnen mum van tijd zijn baard weer bijgetrimd heeft. Zo ziet hij er altijd netjes en verzorgd uit en kan hij ook nog eens ongelooflijk veel tijd besparen. Dit is een cadeau dat vrijwel iedere man met een baard kan waarderen. 

Verzorgingspakket 


Een cadeau hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar moet er ook wel een beetje leuk uitzien. Kies er daarom voor om niet slechts één cadeau te geven, maar creëer een geheel verzorgingspakket. Gebruik een stoere mand en vul deze met allerlei handige verzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan haarshampoo, conditioner, een trimapparaat, een schaar, baardolie, enzovoorts. 

Geen idee wat je nodig hebt om je baard goed te verzorgen? Ontdek dan enkele baardtips die hierbij kunnen helpen. Zo weet je precies welke producten onmisbaar zijn. Met een baard verzorgingsset zorg jij ervoor dat hij altijd alles in huis heeft om zijn baard te stylen en te onderhouden. 

Lampjes voor de feestdagen 

Ben je op zoek naar een ludiek cadeau waar hij gegarandeerd om moet lachen? Dan is het geven van zogenaamde baardlampjes zeker aan te bevelen. Dit zijn lampjes die met speciale clips in de baard bevestigd kunnen worden. Een leuke manier om zijn baard op te vrolijken voor de feestdagen. Als hij wel van een grapje houdt, kan dit cadeau zeker geen kwaad. 

Huidverzorging 


Wist je dat de huid onder de baard vaak wat gevoeliger is? Dit komt ook doordat er sneller irritaties ontstaan door het trimmen of scheren van de haartjes. Daardoor zien we vaak een droge, schilferige en jeukende huid. Heel onprettig. Het is dan ook fijn voor mannen met een baard om over extra huidverzorgingsproducten te beschikken. Middelen die zij op de huid onder hun baard kunnen aanbrengen. Het is belangrijk dat deze producten voldoende hydrateren en voedend zijn. Zo komt de huid eerder tot rust en vermindert de jeuk. 

Houd bij het kiezen van huidverzorgingsproducten wel altijd rekening met het huidtype van de ontvanger. Kies bovendien altijd voor producten met natuurlijke ingrediënten. Dan loop je het minste risico dat er een allergische reactie zal ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *