beste opblaasbare jacuzzi

Dit zijn de beste opblaasbare jacuzzi’s

De opblaasbare jacuzzi’s maken de afgelopen jaren een opmars. Logisch ook, want ze zijn gemakkelijk in de tuin te plaatsen, en daardoor ook handig op te bergen in de winter. En wie wil er nou geen privé spa in z’n achtertuin? De keuze is reuze als het gaat om opblaas bubbelbaden, en je kan als koper snel door de bomen het bos niet meer zien. Daarom is deze lijst samengesteld met de beste jacuzzi’s van 2021. Zo ben je zeker dat je een volledig uitgeruste en relaxte zomer tegemoet gaat in je eigen bubbelbad!

Intex PureSpa 4 persoons jacuzzi

Het merk Intex kennen we al van de zwembaden en zwembad accessoires, en ze maken dus ook opblaasbare jacuzzi’s! De PureSpa heeft 120 krachtige bubbeljets en zorgen voor een intense massage. De zeer stevige randen bestaan uit een drielaags Fiber-Tech materiaal, waar met vier personen tegelijk tegen aangezeten worden en welke niet gemakkelijk te doorboren is. De temperatuur van het water kan ingesteld worden tussen de 20° en 40° graden. 

Netspa Octopus 6 persoons jacuzzi

De Netspa Octopus is een ontzettend comfortabele en prachtig ogende jacuzzi. De luxe uitstraling van het materiaal met leerlook zorgen voor een ultieme spa sensatie. Het bubbelbad beschikt over meerdere schuimkussens die voor optimaal comfort zorgen en een goede ondersteuning van de rug en nek. Het hele lichaam kan onderwater door het hogere waterniveau van de Netspa dan van andere merken. Wat ook nog handig is: binnen een kwartiertje staat ‘ie in je tuin!

Intex PureSpa Deluxe octagon 6 persoons jacuzzi

Net als de andere Intex jacuzzi is dit bubbelbad gemaakt met Fiber-Tech technologie. Een netwerk van duizenden flexibele polyestervezels zorgen voor een stevig en structureel integer bubbelbad. Deze ultraluxe jacuzzi beschikt over maar liefst 140 bubblejets! Het hardwatersysteem van Intex filtert kalk uit het water. Dit zorgt voor een langere levensduur van de jacuzzi, en voor een babyzachte huid. Het bubbelbad is binnen 10 minuten te installeren en op te bergen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *