Een uniek kado

Unieke cadeautjes zijn moeilijk te vinden en iedereen lijkt dezelfde dingen te doen. Ik denk dat het ook afhangt van wat je idee van uniek is? Soms worden we geconditioneerd om te denken dat iets uniek is omdat we het zo vaak zien – unieke cadeaus of geschenken zouden precies dat moeten zijn, uniek!

Waar op letten

Op zoek naar unieke cadeaus zijn er een paar dingen waar je op moet letten om het een uniek cadeau of cadeau te maken. Doe een beetje onderzoek voordat u de aankoop doet om erachter te komen of het bedrijf waarvan u koopt een distributeur of een fabrikant is. Als je met een distributeur te maken hebt, zul je merken dat de originaliteit of creativiteit vaker uit hun handen is. Het product wordt gekocht en vervolgens opnieuw gedistribueerd. Als u een fabrikant vindt, ligt het creativiteitsproces in hun handen en zult u waarschijnlijk meer unieke items vinden omdat de regels niet op hen van toepassing zijn zoals op een distributeur. De fabrikant kan meer creƫren omdat de kosten voor de fabrikant lager zijn. Een goed voorbeeld zijn tinnen decoratieve emblemen, als de fabrikant het voor zichzelf produceert, worden de arbeidskosten irrelevant. Ze produceren nu iets voor zichzelf en ze kunnen maken wat ze willen.

Dit is een kleine uitsplitsing om u een idee te geven van de harde kosten versus arbeid. De fabrikant moet zijn ontwerp maken en dat is arbeid, geen harde kost, vervolgens zet de kunstenaar het op film en van film gaat het naar magnesium. Dit is een minimale kost voor de fabrikant, de arbeid zou hoger zijn dan de kosten van de film en het tijdschrift. Op dit punt krijgt de kunstenaar de magnesiumplaat terug en doet de gravure, nogmaals, dit zijn slechts arbeidskosten. Het volgende deel van het proces is de mal, er zijn kleine kosten voor het rubber, maar het is minimaal. De mal wordt vervolgens gekookt om de afdruk op de mal te zetten. Als de mal eenmaal gaar is, is het gieten van de mal en het schuren, polijsten en antiek allemaal arbeidsintensief.

Als u een fabrikant vindt, zult u waarschijnlijk merken dat hun prijzen beter zijn dan de meeste omdat er geen tussenpersoon is en zij een deel of alle arbeidskosten kunnen opnemen. We hebben veel zeefdruk, ghosting gezien, maar niet veel tin, dat maakt het uniek en een geweldig cadeau of cadeau.

Ideeen

Weet je niet wat je iemand moet geven? Denk dan eens aan een uitje zoals een avondje gokken in het casino. Je kan hiervoor bijvoorbeeld een kadobon kopen zodat iemand met dat geld de entree niet hoeft te betalen en bijvoorbeeld een paar keer kan spelen op een gokkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *