Geef de kinderen een lasergame cadeau


Voor de meeste kinderen zit het schooljaar er bijna weer op. De tijd dat ze weer thuis zitten komt er weer aan dus. En wil je niet dat ze de hele dag zitten te vervelen of binnen zitten voor de computer met het mooie weer? Doe ze dan een Laser X lasergame cadeau! Deze nieuwste rage is zeer verslavend en ook nog eens gezond ook. Veel beweging voor de kids en nog lekker buiten ook.

Waar bestel je deze lasergame?

De laser X lasergame inclusief bijbehorende laserpistolen kun je online bestellen op Laserx.nl. Voor zover wij weten zijn zij tot nu toe de enige nog die dit gewilde speelgoed aanbieden. Wees er dus snel bij, de populariteit van dit speelgoed groeit gestaag. En bedenk ook, de kinderen hebben er plezier van en in huis wordt het weer lekker rustig.

Alleen maar voordelen met de Laser X lasergame

Zoals gezegd is het speelgoed waarbij veel beweging wordt gevraagd van de kinderen. Het is namelijk de belangrijkste taak om niet geraakt te worden door de schoten van de tegenspelers. En dan kun je natuurlijk niet blijven staan op een plek. Nee, rennen en verstoppen en doorgaan. Ook als je punten wilt scoren zul je slim en onopvallend de tegenstander moeten benaderen uiteraard. Een dosis uithoudingsvermogen zal worden gevraagd. Alleen maar goed, zeker voor diegenen die niet anders meer deden dan binnen gamen op de bank met een fles cola en een zak chips.

Alleen voor kinderen?

Is dit spel dan alleen geschikt voor kinderen? Wij denken van niet. Zolang er ook door volwassenen tijdens bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten lasergames worden gespeeld niet. Iedereen die wel houd van een actief spel in de buitenlucht pakt een laserpistool en doet lekker mee met de rest.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *