Las Vegas is de stad van het gokken

 

We houden er allemaal van om eens te gokken op z’n tijd. Een keertje naar het casino, een keer een lot voor de loterij kopen of een keer een kraslot bij de lokale supermarkt. Maar voor sommigen van ons is dat niet genoeg. Om deze reden ga ik jullie het walhalla van alle gokkers beschrijven. Ik heb het over de creme de la creme van het gokken. Waar de hotels goedkoop zijn en alles in het teken staat van gokken, Las Vegas. Alles hier is groot, kleurrijk, en geeft licht. Het lijkt wel één groot pret park, maar wat heeft las vegas nou precies te bieden?

Het gokken
Wie naar Vegas gaat, gaat natuurlijk gokken. Je geluk op de proefstellen bij de roulette tafel of lekker op de knop drukken bij de fruitautomaten. Het kan allemaal in Las Vegas en het loopt hier over van de toeristen met dezelfde intentie.

Bezienswaardigheden
Las Vegas heeft natuurlijk meer dan alleen de mogelijkheid tot gokken. Het heeft prachtige gebouwen en ook nog mooie natuur. De stad ligt in de staat Nevada en deze staat is over het algemeen warm en droog. Dit brengt een bijzondere natuur met zich mee. Je kan bijvoorbeeld Red Rock Canyon bezoeken. De robuuste, droge omgeving trekt ongeveer 2 miljoen bezoeken per jaar. Hiernaast kun je het beroemde Bellagio bezoeken en dit hotel is bijna het teken van Las Vegas.

Andere steden
Als je je toch in het westen van de Verenigde Staten bevindt moet je ook een staat naar links gaan. Hier vind je steden zoals Los Angeles en San Francisco. Zeker de moeite waard om deze steden ook een keer te bezoeken.

Las Vegas is een prachtige stad en de ultieme plek voor de echte gokkers. Dit is weer wat anders dan online gokken op een niet betrouwbare site.  

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *