verfblik bedrukken

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Bedruk een verfblik!

Een goed, leuk en origineel relatiegeschenk kiezen is geen makkelijke klus. Er is niet één perfect geschenk dat bij alle gelegenheden past. Bij het kiezen van een relatiegeschenk is het belangrijk om te kijken naar wat bij de ontvanger past en wat hij of zij leuk zal vinden. Wat zijn diegene zijn hobby’s, wat doet ‘ie graag in zijn vrije tijd, wat zijn diegene zijn interesses? Vele bedrijven kiezen voor een standaard relatiegeschenk zoals een mok of een sleutelhanger. Een makkelijke en een goedkope keuze, maar dit soort relatiegeschenken blijven vaak niet hangen of gaan direct de prullenbak in en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je wilt tenslotte dat het geschenk lang bij te ontvanger blijft hangen. Daarom doe je er goed aan om een uniek relatiegeschenk te geven, in plaats van een standaard geschenk. Een relatiegeschenk dat uniek is, blijft veel beter hangen en laat een betere indruk achter bij je relatie.

Uniek relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Bedruk dan een verfblik! De mogelijkheden voor het bedrukken van verfblikken zijn eindeloos. Door een verfblik te bedrukken, geef je het blik een persoonlijke touch. Je kunt de verfblikken personaliseren door deze te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, een leuke tekst of een afbeelding. Of laat het verfblik volledig bedrukken in de kleuren of thema naar keuze. Ook kun je het verfblik personaliseren door middel van een wikkel die je helemaal zelf kunt vormgeven aan de hand van de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

De keuze is reuze

Ook heb je vaak keuze uit vele verschillende formaten verfblikken, van kleine blikken van 125 ml tot aan grote blikken van maar liefst 5 liter. De grotere blikken vanaf 2,5 liter zijn vaak voorzien van een hengsel, waaraan je het blik kunt vasthouden of ophangen. De verfblikken als relatiegeschenk kunnen naar wens ook gevuld worden met bijvoorbeeld verschillende soorten snoep, maar ook koek, chocolade of drop. Zo maak je van een verfblik een verrassend geschenk voor je relatie of personeel. Het snoep kan zelfs worden aangepast aan de kleuren van je bedrijf, zoals bijvoorbeeld rode M&M’s. Zo maak je het geschenk nóg persoonlijker.

Verschillende soorten blikken

Naast verfblikken, kun je ook allerlei andere soorten blikken laten bedrukken, zoals koekblikken en koektrommels, conservenblikken, blikvormen in verschillende uitvoeringen, brievenbusblikken of verschillende voorraadblikken met onder andere koffieblikken, theeblikken, kruidenblikken en snoepblikken. Ook al deze blikken kunnen worden bedrukt met eigen logo, tekst en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met een bedrukt blik weet je zeker dat je geschenk blijft hangen bij de ontvanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *