Origineel cadeau geven?

 

 

Het liefst willen we met een origineel cadeau aan komen tijdens verjaardagen, kerst etc. En elke keer lijkt het weer een hele opgave, want iedereen lijkt alles al te hebben. Dus tja waar maak je iemand dan nog blij mee? Is dit dilemma ook herkenbaar voor jou? En vraag je je af waarom we eigenlijk zoveel moeite doen voor een cadeau? Lees dan deze blog gauw verder.

Het maken van keuzes
Het verzinnen van een cadeau is enorm lastig en dit komt door tal van redenen. Allereerst is het maken van een keuze voor een ander natuurlijk erg lastig. Smaken verschillen, dus iets wat jij erg leuk vindt kan een ander helemaal niks vinden. Uiteraard verschillen de meningen ook over wat een goed cadeau is. De een wilt misschien liever een praktisch cadeau, terwijl de ander misschien veel blijer wordt van een trendy gadget. Ook heb je mensen die blij worden van een cadeau waarmee ze erop uit kunnen gaan. Tot slot wil je soms een boodschap overbrengen met het cadeau dat je geeft. Hierdoor is het soms nog lastiger om het juiste cadeau uit te kiezen.

Liever geen verassing?
Het blijkt dat de meeste mensen blijer worden van een cadeau dat ze ook echt gevraagd hebben, dan dat ze verrast worden met totaal iets anders. Dit probleem is natuurlijk gemakkelijk te verhelpen. Stop met uitgebreid zoeken naar het volgens jouw perfecte cadeau. Vraag de mensen gewoon op de man af wat ze graag zouden willen hebben. Hierdoor sla je de plank dus nooit meer mis en maak je de persoon waar het om gaat altijd blij.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *