Premium PLA Hemels Blauw

 

Ben je op zoek naar een originele manier om een vaas of bloempot voor in de tuin te maken? Kijk dan eens naar Premium PLA Hemels Blauw. Dit filament staat er om bekend dat het erg mooie producten oplevert. PLA is een van de beste soorten filamenten die er bestaat. Het wordt door de meeste beginnende gebruikers van een 3D printer gebruikt en dat is niet voor niks. PLA heeft een goede reputatie omdat het onder andere erg duurzaam is. Het heeft ook voordelen als je het vergelijkt met andere PLA filamenten, omdat je met een relatief lage temperatuur kan gaan printen. Ook het feit dat het product nauwelijks krimpt na het printen en het feit dat het product geen last heeft van warping, maakt dit product erg goed.

Duurzaam

Premium PLA Hemelsblauw werkt met een duurzaam karakter. Dit houdt in dat het product gemaakt is van maïsolie en dusdanig is gemodificeerd dat het product bruikbaar is als filament. De modificatie gebeurt voornamelijk om er voor te zorgen dat het product wat je uiteindelijk gaat printen erg sterk is. Dat het gemaakt is van maïsolie, betekent ook dat het later nog weer in zijn natuurlijke vorm kan terugkomen. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor jou portemonnee, omdat je dan niet onnodig veel filamenten blijft aanschaffen. Hemels blauw is daarbij een slimme keuze, omdat het voor veel voorwerpen gebruikt kan gaan worden.

Lage temperaturen

Daarnaast heeft het PLA nog een voordeel dat het prima functioneert bij lage temperaturen. Dit houdt in dat de 3D printer geen onnodig hoog level van temperatuur hoeft te bereiken om ervoor te zorgen dat er een vervorming in gang wordt gezet. Bij Premium PLA Hemels Blauw is een temperatuur tussen de 50 en 60 graden Celsius prima als temperatuur voor de vervorming.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *