tegeltje cadeau

Redenen om een tegeltje cadeau te geven

Opeens weet je het? Je wilt een bepaald persoon een creatief cadeau geven, maar wat het moet worden? Heb je weleens gedacht aan het geven van een zelfbedrukt tegeltje? Als je zelf een tegeltje bedrukt weet je zeker dat je een cadeau aan iemand geeft waarvan de kans groot is, dat diegene het nog nooit eerder heeft gehad. Hieronder enkele redenen en gelegenheden om een tegeltje cadeau te geven.

Kraamcadeau

Wil je met een tof cadeau op kraamvisite komen bij de kersverse ouders? Ontwerp en bedruk dan zelf online een tegeltje die je als kraamcadeau kunt geven. Je kunt hierop bijvoorbeeld een foto van de baby laten drukken met een persoonlijke tekst of zelf een gedicht of mooie spreuk bedenken en deze erop zetten met de naam, geboortedatum en geboorteplaats van de baby. Zo hebben de ouders een blijvende herinnering aan het kraamcadeau dat ze van jou hebben gekregen.

Zakelijk bedankje

Wil je je personeel bedanken voor hun inspanningen of wil je je klanten een ludiek kerstcadeau geven? Laat dan een tegeltje bedrukken en naar kantoor versturen, zodat je die zelf weg kunt geven aan personeel of klanten. Bij hoge aantallen kun je van tevoren beter mailen naar de webshop om te vragen of er eventueel extra korting mogelijk is.

Jubileum

Zijn je ouders 30 jaar getrouwd of is je opa 80 jaar geworden? Het is voor elke gelegenheid een mooie blijvende herinnering om online een tegeltje te ontwerpen en te laten bedrukken. Je kunt dit zowel volledig zelf doen als een bestaand ontwerp uit de online software gebruiken en hier zelf je persoonlijke touch aan te geven. Een tegeltje bedrukken kan eenvoudig op Tegeltjesfabriek.nl.

Pensioen

Gaat een collega met pensioen en willen jullie diegene graag een blijvende herinnering geven? Ontwerp dan zelf een bedrukt tegeltje die je cadeau kunt geven tijdens het afscheid. Hoe leuk is het dat diegene altijd terug kan kijken op een fijne samenwerking als hij of zij naar het tegeltje kijkt. Ontwerp een foto, gedicht of spreuktegeltje zelf. Een spreuktegeltje bestellen is eenvoudig en regel je zelf met een paar drukken op de knop. Laat het tegeltje vervolgens naar je eigen adres versturen, zodat je het cadeau samen met je collega’s kunt geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *