Tips bij het dragen van lange laarzen voor dames

Het winterseizoen is de beste tijd om lange laarzen dames te dragen. Lange laarzen zijn modieus, stijlvol en stijlvol. Ze kunnen bij elke outfit worden gedragen, van rokken tot jurken en jeans. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je outfit matcht met de kleur van je laarzen. Er zijn echter enkele dingen die je moet weten voordat je je nieuwe paar laarzen draagt.

Lange laarzen zien er ook goed uit als je een jurk draagt

Lange laarzen zien er ook goed uit als je een jurk draagt ​​in de winter. Je kunt lange laarzen dragen met jurken die tot de knie of langer zijn. Als je een enkellange jurk hebt, dan kun je je favoriete hakken bovenop je dij hoge sokken of panty’s dragen. Lange laarzen zijn ook geweldig om te combineren met een legging.

Draag lange laarzen met panty’s

Een veelvoorkomend probleem dat veel vrouwen tegenkomen bij het dragen van lange laarzen, is het feit dat ze hun benen korter kunnen laten lijken. Als je een kort rokje of korte broek bij je laarzen wilt dragen, kan het verstandig zijn om er een panty onder te proberen. Panty’s helpen je benen langer te maken en je warm te houden.

Stem de kleuren van je outfit altijd op elkaar af

Als je kleuren wilt kiezen die elkaar aanvullen, kies je kleuren aan weerszijden van het kleurenwiel. Als je veel paars in je outfit draagt ​​en je wilt zwarte schoenen dragen, kies dan een paar met rode tinten zoals bordeaux of kastanjebruin. Als je wilt contrasteren met iets helders en schokkends, probeer dan een item op te nemen met een van zijn eigen complementaire kleuren zoals roze of oranje. Als je geen idee hebt wat dit allemaal betekent en je gewoon veilig wilt blijven met neutrale kleuren zoals marineblauw of bruin, ga dan voor die kleuren. Het is gemakkelijk voor fashionista’s, maar moeilijk voor niet-fashionista’s om kleuren voor hun laarzen te kiezen. Er zijn echter geen harde regels. Je moet kiezen voor een paar lenzen die er goed uitzien en goed aanvoelen.

Vermijd het dragen van strakke leggings als je grote dijen hebt

Je benen en dijen zijn een van de meest opvallende delen van je lichaam. Als je er slanker uit wilt zien in je lange laarzen, draag dan geen strakke leggings eronder. Het zal je dijen er groter en omvangrijker uit laten zien dan ze al zijn. Zorg ervoor dat je legging niet te strak of te los zit, want hierdoor lijkt deze nog groter. Als je dikke dijen hebt en niet wilt dat ze doorschijnen als je een nauwsluitende spijkerbroek of broek draagt, kies dan voor dikker materiaal zoals denim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *