Tips bij het ontwerpen van geboortekaartjes

 

Zijn jullie op het moment aangekomen dat er geboortekaartjes besteld moeten worden? Wij geven je in dit artikel 3 handige tips om een persoonlijk geboortekaartje te ontwerpen. En natuurlijk bij tevredenheid te bestellen.

Modern of klassiek?

Bij het uitzoeken van een geboortekaartje heb je de keuze uit verschillende stijlen, er wordt onderscheidt gemaakt tussen klassiek en modern. Een klassiek geboortekaartje is te herkennen door eenvoud en een klassieke, handgemaakte papiersoort. Een modern geboortekaartje is te verkrijgen in verschillende papiersoorten. Denk bijvoorbeeld aan papier met een glitter of een extra luxe uitstraling.

Kies een stijl

Heb je een keuze gemaakt tussen klassiek of modern? Dan kan je gaan kijken naar de verschillende stijlen geboortekaartjes. Vroeger waren geboortekaartjes nagenoeg allemaal hetzelfde: witte achtergrond met daarop de naam van de baby. Heel basic. Tegenwoordig is het mogelijk om verschillende elementen naar smaak toe te voegen om zo een geboortekaartje zelf te ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld via LiefLeukEnEigen.nl. Maak zelf persoonlijke en unieke geboortekaartjes binnen enkele minuten.

Voeg een foto toe

Om je geboortekaartje nog persoonlijker te maken kan je ervoor kiezen om een foto toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een foto van de baby met de familie. Zo krijgt de ontvanger direct het gehele gezinnetje te zien, niks is persoonlijker dan een leuke gezinsfoto. Wacht niet langer, maak direct een leuke foto en voeg deze toe aan jouw persoonlijke ontwerp.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *