Top 3 geschenken die in de brievenbus passen

Top 3 geschenken die in de brievenbus passen

Cadeaus geven is leuk, maar krijgen is nog leuker! Maar hoe leuk is het om een cadeau per post als verrassing te krijgen? Een geschenk via de brievenbus zorgt voor een verrassend effect en zal daarom langer bijblijven bij de ontvanger. Er zijn verrassend veel lekkernijen die je als brievenbus pakket kunt versturen.

1. Snack- en borrelpakketten

Wie houdt er nou niet van snacken en borrelen? Met een snack- of borrelpakket haal je meteen het feest in huis! Lekkere borrelnootjes voor bij het bier, M&M’s voor de zoete trek of een BIFI worstje voor tussendoor. Van originele VrijMiBo pakketten, tot aan lekkere borrelboxen of kaasproeverij pakketten. Een snack- of borrelpakket doet het altijd goed én past makkelijk door de brievenbus.

2. Taart of koekjes

Iets te vieren? Dat doe je natuurlijk met: taart! Taart past heel goed door de brievenbus en is daarom uitermate geschikt om als brievenbusgeschenk gebruikt te worden. Een lekker appeltaartje, roombotertaartje of een speculaas taartje. Of liever een notentaart of een schwarzwalder tarte? Een heerlijke verrassing voor in de brievenbus! Een voor elk seizoen van het jaar is er wel een toepasselijk taartje. Voor wie niet van taart houdt, kun je ook koekjes als brievenbus pakket verzenden. Wie wordt er nou niet blij van heerlijke Hollandse stroopwafels? En voor degene die liever een gezonde snack willen, stuur je een brievenbus pakketje met gezonde (snack)repen.

3. Chocolade en snoep

Fan van snoep? Een brievenbus pakket met Celebrations valt bij iedereen goed in de smaak. Door de verschillende soorten snoep is er voor elk wat wils. Ook bij de mini’s van Tony’s Chocolonely ontbreekt het niet aan variatie met maar liefst 10 smaken: melk, melk karamel zeezout, melk noga, melk hazelnoot, puur amandel zeezout, donkere melk, puur, donkere melk pretzel, wit en wit framboos knettersuiker. Als bedankje stuur je gemakkelijk een doosje Merci per post.

Ben je op zoek naar unieke relatiegeschenken voor je klanten of personeel? Dan zijn brievenbusgeschenken misschien wel wat je zoekt! Een brievenbus geschenkpakket maakt het geven van een geschenk nog makkelijker en misschien nog wel leuker! Daarnaast kunnen brievenbus geschenken ook gemakkelijk worden gepersonaliseerd. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen van een eigen verzend- en brievenbusdoosje met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, een leuke tekst of een eigen afbeelding. Ook zou je een eigen persoonlijke kaart kunnen toevoegen aan het geschenk. Zo maak je het geschenk echt persoonlijk en laat je de ontvanger zien dat er echt over nagedacht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *