Een mooi cadeau om te geven is een e-sigaret

e-sigaret zijn in een paar jaar tijd de meest gebruikte en effectieve manier geworden om te stoppen met roken. Een succes vanwege zijn werking waardoor het mogelijk is om de sensaties te reproduceren die worden verkregen met een klassieke sigaret. Voordat u begint, is het belangrijk om te onthouden dat de e-sigaret een specifiek en gereguleerd product blijft. Allereerst wordt het sterk afgeraden voor niet-rokers. Als u niet rookt, vape dan niet.

Wat zijn de verschillende soorten vapers?

De Pod, ook wel Pod Mod genoemd, is een vaping-apparaat van de nieuwe generatie. Vaak in kleine maten, wordt het gebruikt om een ​​alternatieve e-vloeistof zoals nicotinezouten te verdampen. Pods kunnen ook effectief zijn met e-liquid met een hoog nicotinegehalte en weinig plantaardige glycerine. Omdat deze vloeistoffen verdampen bij een laag vermogen, hebben de pods geen grote capaciteit (batterij, weerstand) nodig om effectief te zijn, wat hun kleine formaat verklaart.

Het buisformaat:

De elektronische sigaret buis is een buisvormige vape. Discreet en vaak klein, past gemakkelijk in een zak. De elektronische sigaretten van deze familie zijn samengesteld uit een oplaadbare batterij met een goede capaciteit en een clearomizer, verwijderbaar of niet. Dit formaat van elektronische sigaret is heel gemakkelijk te gebruiken. Weinig of geen aanpassingen, de batterij herkent automatisch de clearomizer en stuurt de benodigde stroom.

Het doosformaat:

De elektronische sigarettendoos dankt zijn naam aan zijn rechthoekige batterij, zoals een doos. Deze kits zijn omvangrijker omdat ze ofwel een batterij met een zeer grote capaciteit bevatten, of accu’s die specifiek zijn aangepast aan de vapenapparatuur en over het algemeen niet worden meegeleverd. Er zijn dozen die meerdere van deze batterijen kunnen bevatten. Met dit formaat kun je langer vapen maar ook hogere vermogens bereiken.

Voordat u e-sigaret kopen, moet u weten hoe het werkt:

Een vapoteuse is verdeeld in twee delen met een batterij die wordt gebruikt om energie te leveren en een tank om de damp te produceren. Om verder te gaan, wordt het reservoir van een e-sigaret een clearomizer genoemd, het bevat een weerstand en een reservoir om de e-liquid op te vangen. De batterij verwarmt de weerstand waardoor de vloeistof in damp wordt omgezet. De laatste gaat vervolgens door de schoorsteen naar het mondstuk, of de druppeltip, waar de vapoteur zijn lippen plaatst om het in te ademen. Het biedt daarom een ​​verbrandingsvrije werking in tegenstelling tot conventionele tabak. Het is een verdamper die al dan niet nicotine afgeeft om u te helpen stoppen met roken.

Aarzel niet om e-sigaret kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *