Wat geef je bij een babyshower?

Er komt een tijd dat één van je vriendinnen of zussen een kind gaat krijgen. Er worden dan ook jaarlijks veel babyshowers gegeven. Maar wat geef je nou aan de gelukkige? Een setje kleding voor de baby? Iets voor in de babykamer? Het is best moeilijk om iets te verzinnen. In dit artikel krijg jij te weten wat je het beste kan geven.

Kies voor een gezamenlijk cadeau

Een makkelijke manier om een leuk cadeau of aantal cadeautjes te halen is door het gezamenlijk te doen. Zo kun je een duurder cadeau uitzoeken. Je kunt dan bijvoorbeeld voor een cadeau gaan écht handig is voor de aanstaande ouders. Denk daarbij aan een kinderbed als ze die nog niet hadden. Misschien zelfs een heleboel speelgoed waar het kind mee kan gaan spelen. Vraag van te voren wel wat ze nodig hebben. Het is natuurlijk een beetje stom als je met z’n allen een kinderbed hebt gehaald terwijl de dag er voor de ouders zelf al een bed hebben gehaald.

Overleg wie wat haalt

Het beste is ook om te overleggen wie wat haalt voor de cadeaus. Het kan namelijk voorkomen dat drie mensen hetzelfde hebben gehaald. En stel het is een stukje kleding. Let hierbij op dat baby’s gigantisch snel groeien. De ouders hebben dan dus 3 dezelfde stukken kleding die maar even gedragen kunnen worden. En het kan natuurlijk ook voorkomen met kleding dat jouw vriendin de kleding niet zo mooi vind. Weet dus goed of je vriendin het mooi zal vinden.

Maak een luiertaart

Het klinkt raar. Maar het is een leuk cadeau om te geven. Een luiertaart. Het is naast hoe leuk het er uit ook nog eens fijn voor de aanstaande ouders. Zo besparen ze weer wat geld op luiers. Deze kosten namelijk een fortuin. Vooral als het een baby is die er veel doorheen werkt. Je kunt er ook nog allerlei andere dingen in verwerken. Denk daarbij aan sokjes, slofjes, etc. 
Om je cadeaus nog leuker in te pakken kun je geboorte stickers van Leukgegeven gebruiken. Hiermee versier je je cadeau nog leuker. Ook kun je er voor kiezen om zo het geslacht bekend te maken voor als de ouders daarvoor hebben gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *