leukste bordspellen

De leukste bordspellen om cadeau te geven

Ben je op zoek naar hét ultieme cadeau en wil je nagaan welke bordspellen het leukst zijn zodat je hier een keuze uit kunt maken? Je kunt namelijk kiezen uit een vrijwel eindeloos aanbod aan soorten bordspellen die voor urenlang speelplezier zorgen. Wil je meer te weten komen over de leukste bordspellen die je cadeau kunt geven, dan is het slim om door te gaan met het lezen van de onderstaande tekst.

Ticket to Ride

Dit welbekend bordspel Ticket to Ride kan je spelen met zowel volwassenen als jongeren, met z’n tweeën of samen met een gezellige groep. Het gaat namelijk om een tactisch spel waarbij sprake is van een hoop spanning. Er zijn verschillende versies van het bordspel Ticket to Ride, waaronder Ticket to Ride Holland en Ticket to Ride London.

30 seconds

30 Seconds is een tactisch bordspel waar iedereen vast wel van heeft gehoord. Dit bordspel wordt niet voor niets één van de leukste partyspellen van 2022 beschouwd aangezien je kunt rekenen op een hoop gezelligheid, spanning en samenwerking. 

Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito is een grappig spel waarbij elke speler actief bezig is met het gooien en ontwijken van burritos. Je kunt dit bordspel cadeau geven aan zowel jong als oud aangezien iedereen urenlang blijft lachen.

7 Wonders

Het bordspel 7 Wonders kan niet ontbreken als je op zoek bent naar het leukste bordspel om te geven als cadeau. Het gaat namelijk om een strategisch spel waarbij je kunt zorgen voor veel gezelligheid en gelach met al je vrienden of je gezin. Er zijn overigens verschillende versies van dit klassieke bordspel, waaronder Wonders Duel.

Codenames

Dit associatie bordspel kan je samen met z’n tweeën spelen aangezien elk spel niet lang duurt en je het spel zo vaak als je wilt kunt herhalen. Codenames is dan ook zeer geschikt als cadeau voor iemand die zich graag vermaakt op een spannende manier. Je kunt overigens kiezen uit verschillende versies van het bordspel Codenames. Het spel Codenames is even leuk als andere bordspellen zoals Ticket to Ride London of 30 Seconds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *