Goede cadeaus om aan een student te geven!

Cadeaus geven aan studenten, altijd lastig. Wat heeft de student nou eigenlijk allemaal nodig? Om het voor jou gemakkelijker te maken hebben wij de goede cadeaus om aan een student te geven even op een rijtje gezet!

Laten we meteen beginnen!

Kleding

Kleding is altijd een goede optie om een student voor zijn of haar verjaardag te geven. Vaak zijn studenten lui en hebben weinig geld, en vinden het soms ook wel prima om die ene oude trui weer aan te doen. Daarom is het altijd leuk om een nieuw kledingstuk te kopen voor een student. Uiteraard is het wel handig om van te voren te weten wat zijn/haar kledingstijl is!

Trakteer op een etentje!

Wie houd er nou niet van een lekker avondje uiteten. Lekker even bijkletsen en een borreltje drinken! Ga naar zijn/haar favoriete restaurant, of kijk wat hij/zij het liefste eet. Weet je nou geen leuk restaurant in de buurt? Op de Instagram van Easy-Out brengen zij elke maand een top 3 restaurants/café’s uit.

Wijn/bier pakket

Studenten en drankjes. Dit is een welbekende combinatie wat goed samen gaat. Een flesje drank, een soort wijn proeverij met verschillende wijnen of gewoon een samengesteld pakket met speciaal bier. Hier maak je veel studenten blij mee! 

Alles voor zijn/haar huisje

Misschien kan je zijn/haar huisje wel een beetje opvrolijken! Denk hierbij dan aan leuke plantjes, schilderijen op om de muur wat op te vrolijken of de basis meubelen/accessoires die een student nodig heeft. Heeft de student bijvoorbeeld wel genoeg bestek? De boxen van Easy-Out zijn volledig samengesteld en afgestemd op wat de student nodig heeft voor zijn/haar basisbehoeftes. heel handig dus!

Met al deze tips kan jij natuurlijk niet meer met lege handen aankomen. Iedereen waardeert het enorm als hij/zij een leuk cadeau krijgt. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *