Tips voor leuke cadeaus om te geven aan jouw werknemers

Als je een eigen bedrijf hebt dan kan het wel eens voor komen dat je jouw waardering wilt tonen aan je werknemers door middel van een cadeau. Het is dan natuurlijk leuk wanneer je een cadeau geeft, dat je werknemers dit dan ook echt een leuk cadeau vinden. Het kan lastig zijn om een cadeau te vinden dat iedereen leuk vind, omdat er binnen een organisatie vaak een hele hoop verschillende soorten mensen werken. Wij hebben daarom wat tips verzameld om er voor te zorgen dat jij een leuk cadeau kan vinden voor jouw 

Tip 1: Een lekker cadeau om van te smullen

Voor elke werknemer is het natuurlijk leuk om wat lekkers te ontvangen. Zo kan je er dan bijvoorbeeld voor kiezen om bijvoorbeeld een borrelpakket of een ander pakket met lekkernijen te geven. Een moderne variatie hier op is bijvoorbeeld een bioscoop box, hierin kan je dan bijvoorbeeld een drankje, popcorn, chocolade en een bon voor de bioscoop doen zodat zij thuis kunnen ontspannen tijdens een film avond. Of een pakket met verschillende dingen die ze zelf kunnen bakken zodat zij hier heerlijk van kunnen genieten tijdens het thuis werken bijvoorbeeld.

Tip 2: Een cadeau om wat leuks mee te gaan doen

Er zijn ook heel veel verschillende cadeaus om te geven waarmee je jouw werknemers een leuke tijd kan laten beleven buiten het werk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Pluimen. Hiermee kunnen je werknemers dan zelf een activiteit kiezen waarvoor de deze cadeaubon willen inwisselen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een wellness dag. Door dat iedereen zelf kan kiezen welke activiteit hij of zij kan doen met de Pluim is het een goed idee, zo weet je namelijk zeker dat iedereen erg blij zal zijn met het cadeau.

Tip 3: Een handig cadeau voor dagelijks gebruik

Een ander cadeau dat leuk is om te geven aan je medewerkers is een cadeau waarvan je weet dat zij dit veel zullen gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een mooie thermosfles of bijvoorbeeld een koffer. Of kies ervoor om hen echt eens even te verwennen met bijvoorbeeld een technologische accessoire zoals bijvoorbeeld draadloze oortjes. Dat zijn namelijk cadeaus die elke werknemer veel kan gebruiken, zo weet je ook zeker dat je cadeau goed wordt ontvangen en niet ergens achter in een kast beland want dat zou zonde zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *