Originele cadeautips

Originele cadeautips voor op een feestje

Heb jij een feestje van een vriend of vriendin en wil je niet weer met de standaard fles wijn aankomen? Lees dan snel deze blog verder of originele cadeautjes die je kan geven voor op een feestje.

Een pinata

Wil je nu echt met iets origineels aankomen, neem dan een pinata mee voor de jarige job. Doe een blinddoek om bij de jarige job, en laat diegene even lekker helemaal los gaan op de pinata. Je hebt natuurlijk pinatas in allerlei verschillende vormen en maten, dus kies er vooral een die goed bij de jarige job past. Houdt degene bijvoorbeeld van dieren? Dan is het leuk om een pinata in de vorm van een dier te kopen.

Een zelfgemaakte taart

Je kunt iemand ook heel goed verrassen met iets wat je zelf gemaakt hebt. Een lekkere taart of cake laat zien dat je aan degene gedacht hebt en dat je er zelf moeite in hebt gestopt. Bedenkt van tevoren wat de jarige job lekker vind, en pas de keuze voor het recept daar op aan. Niets lekkerder dan een zelfgemaakt stukje taart!

Een shisha

Een shisha of waterpijp op een feestje is altijd een goed idee. Zo kun je gezellig met meerdere mensen hier omheen staan en af en toe gebruik maken van de waterpijp. Je hebt ook hierbij allerlei verschillende kleuren en smaakjes voor in de shisha. De fruit smaken zijn lekker fris, maar een mint smaak is bijvoorbeeld ook lekker. Een shisha is gemakkelijk om zelf aan te zetten als je het eenmaal een paar keer gedaan hebt. Lukt het je niet direct, dan is er vast wel iemand anders die je erbij kan helpen.

Toch iets te drinken?

Wil je toch graag iets lekkers te drinken meenemen? Ga dan voor een zelfgemaakte punch. Dit is gemakkelijk zelf te maken door bijvoorbeeld pure wodka te mengen met verschillende vruchtensappen en stukjes fruit. Gegarandeerd een succes op een feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *