De leukste cadeaus in de vorm van chocolade

Heb je geen inspiratie voor een cadeau? Met een doosje Belgische bonbons kom je altijd goed voor de dag, maar chocolade heeft nog zoveel meer mogelijkheden. Tegenwoordig kunnen chocolade namelijk in allerlei leuke en originele vormen gieten, maken of boetseren. Man, vrouw, jong, oud. Voor ieder wat wils en het is nog heerlijk ook. In dit artikel zetten we een aantal gave ideeën op een rijtje. 

Kids

Denk eens aan een kindertraktatie met chocolade in de vorm van bouwsteentjes voor de echte kleine Lego fan. Of leuke pumps met naaldhakken voor zowel de kleine Assepoesters als de fashionista’s.

Nieuwe woning

Iemand feliciteren met de nieuwe woning? Ga voor een leuke kaart met een chocoladesleutel. Dat valt ongetwijfeld in de smaak bij het klussen. Daarnaast heb je ook hele leuke gereedschapspakketjes in de vorm van chocolade. 

Ook voor een cadeau met een knipoog naar de geschiedenis is chocolade een goede keuze. Denk maar aan de chocolade Zeeuwse Knopen en klompjes. 

Liefde

Is je geliefde gek van chocolade? Geef eens een bosje chocoladerozen. Wil je het hart van de chocoholic permanent aan je binden? Plaats allemaal chocoladeletters op een hart die samen de grote vraag vormen.

Of stel de vraag in stukjes. Laat bonbons stuk voor stuk met een woord bedrukken en verpak de bonbons met woorden in allemaal mini bonbondoosjes. 

Ook als bedankje na jullie huwelijk maak je je gasten blij met chocolade. Laat chocolade bedrukken met jullie mooiste trouwfoto om iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag. 

Ben je meer voor een grappig bedankje? Maak een ludieke combinatie van jullie achternamen en kies chocolaatjes in bijpassende vormen. Timmerman en Bakker samen in het huwelijksbootje? Doe kleine chocoladehamers en croissantjes in een papieren bootje. Glimlach op de gezichten gegarandeerd! 

Zakelijk

Iedereen kent ze wel. De bedrukte pennen die in je pennenbak, de binnenzak van je jas, de wasmachine en echt letterlijk overal opduiken. Natuurlijk zijn dat echte klassiekers maar misschien wil je in plaats van in de pennenbak, een keer letterlijk in de smaak vallen.

Ga voor luxe bedrukte bonbons met logo voor een smaakvol relatiegeschenk of laat chocolade in de vorm van je logo maken. Chocolade als relatiegeschenk heeft zoveel mogelijkheden in allerlei stijlen en voor verschillende bedrijfstakken.

En vergeet tenslotte jezelf ook niet. Want zelf wil je natuurlijk ook genieten van een bonbon bij de koffie of de thee. Zie je wel, een scala aan mogelijkheden op het gebied van chocolade. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *