origineel cadeau

Een origineel cadeau

Bij elke verjaardag van een kind, vader, moeder of goede vriend breek je je hoofd weer over de vraag wat je nu weer moet geven. Je kunt natuurlijk een cadeaubon of envelop met inhoud geven, maar dit is niet echt een origineel cadeau. De meeste mensen zitten ook niet te wachten op allerlei nutteloze hebbedingetjes of niet werkende gadgets. Wat zou nu echt een origineel cadeau zijn dat ook nog eens binnen jouw budget past? Denk eens aan een refurbished iPhone 6s.

Waar voor je geld


De Apple iPhone is een icoon in de wereld van de smart phones. Iedereen herkent dit toestel direct. Apple staat erom bekend geen enkele concessie te doen aan kwaliteit. Dit geldt zowel voor de hardware als voor de software. Een iPhone gaat makkelijk 10 jaar mee en de software op alle Apple devices is compatible met elkaar. De reden dat je op een gegeven moment afscheid moet nemen van je iPhone is doorgaans niet de hardware. Zelfs de accu is na 10 jaar nog in goede conditie. Probleem is dat je de software op het toestel na verloop van tijd niet meer kunt updaten. De meest recente versies van je favoriete apps werken dan ook niet meer. Een nieuwe iPhone is in principe niet te betalen. Gelukkig is het helemaal niet nodig om een gloednieuwe te kopen. Een Apple iPhone van een paar jaar oud is krachtig genoeg om alles mee te doen en het design is tijdloos. Dit geldt voor alle refurbished Apple apparaten.

Lekker veel voordelen


Een open deur misschien, maar het grootste voordeel van een refurbished toestel is natuurlijk de prijs. Deze is aanzienlijk lager dan die van een nieuwe iPhone. Naast de aanschafprijs, heb je tevens een normale garantie op het toestel. Ten slotte zadel je degene aan wie je het toestel geeft niet op met torenhoge abonnementskosten. Zo kun je het zorgeloos cadeau geven. Je zult zien dat je cadeau heel erg gewaardeerd wordt. Je zoon of dochter steelt de show met een echte iPhone. Refurbished betekent in het geval van Apple devices letterlijk zo goed als nieuw.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *