Eterna overhemden zijn modieus en sportief

 

Dit is een bekende uitdrukking met een grote kern van waarheid. Een man met een mooi overhemd van goede kwaliteit is verzorgd, modieus en representatief. Met een goed overhemd maak je meteen een goede indruk. Met de aanschaf van eterna overhemden zit je zeker goed. Alle eterna overhemden zijn van super kwaliteit en altijd gemaakt van een eerste klas katoen.  Het katoen van deze overhemden is duurzaam geteeld zonder chemische middelen en op gifvrije grond. Eterna heeft niet voor niets in het jaar 2000 het Öko-Tex Standard 100 certificaat gekregen. De eterna overhemden zijn strijkvrij. Ben je nu super slank, een beetje volslank of wat meer gezet. Eterna heeft toch altijd een goed passend overhemd voor elke man.

Eterna overhemd zeer stijlvol

Eterna overhemden worden dagelijks door heel veel mannen gedragen Een overhemd bepaalt welke stijl u uitstraalt. Strak in het pak met een overhemd en een stropdas ziet er heel anders uit dan datzelfde pak met een overhemd met een print of met een contraststof in de boord, zonder stropdas. Of u nou kiest voor effen, print of met aparte details, overhemden blijven een leuke manier om de garderobe weer op te frissen. Het combineren van Eterna overhemden gaat zeer goed met een nette stropdas tot pullovers en blazers. Een Eterna overhemd is uitermate geschikt om zowel zakelijk als casual te dragen.

Kreukvrij opvouwen van een overhemd vergt meer geduld

Bent u geen fan van het oprollen van kledingstukken dan is er een mogelijk om uw overhemden kreukvrij op te vouwen. De volgorde is hierin extreem belangrijk. Hieronder hebben we de stappen op een rijtje gezet:

  1. De zijkanten van het overhemd moeten voor 1/3 naar binnen worden gevouwen.
  2. Vervolgens vouwt u beide mouwen in de lengte naar binnen toe.
  3. Als derde stap is het belangrijk dat u de onderkant van de mouwen (ongeveer 10 cm) ook naar binnen vouwt. Zo blijven de mouwen van het overhemd namelijk tijdens een vlucht op zijn plaats.
  4. Als laatste stap vouwt u het overhemd dubbel (tot aan de boord).

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *