Ook voor mannen met een stevig postuur hebben wij een passend T-shirt

 

Ook de wat gezette man, wil graag een mooi passend T-shirt kunnen dragen. Maar in de meeste modellen groeien schoudermaten niet mee. Je moet vaak enorme schouders, hebben als je een maatje meer wilt dragen. shirtsofcotton.com heeft T-shirts ontwikkeld, die zowel rond de schouders als op de buik goed vallen. De moderne man met een stevig postuur, kan dus prima slagen in onze webshop. Wij specialiseren ons in een perfecte pasvorm. Deze T-shirts zijn te bestellen in de grotere maten 3XL en 4XL. Om het helemaal goed te doen, zou je ook eens kritisch kunnen kijken naar de halslijn van het T-shirt. Deze zijn bij shirtsofcotton.com verkrijgbaar in een ronde of V-hals. Met een V-halslijn verleng je de nek, zodat het lichaam wat langer lijkt. Dit heeft als grote voordeel, dat je minder nadruk legt op je buik.

Draag het T-shirt netjes in de broek

Het basis T-shirt wat je als eerste laag draagt, laat je nooit over je broek heen hangen maar stop je erin. Je legt anders meer accent op je buik en dat was nou juist niet de bedoeling. Geen last meer van een opkruipend T-shirt, wat ook best gênant kan zijn. Het is niet netjes om je buik te laten zien. Bij shirtsofcotton.com vind je T-shirts met verschillende lengtes, waardoor je dat buikje mooi weg kunt werken. Ook kun je ervoor kiezen het T-shirt oversized te dragen, waardoor je een meer nonchalante look creëert. Tal van mogelijkheden die je zelf kunt gaan ontdekken met onze uitgebreide collectie.

Onze T-shirts met stretch zijn ideaal om te dragen

Kleding waar stretch in is verwerkt, draagt zeer comfortabel. En is daardoor ideaal om te dragen. Door de slanke pasvorm vallen vetrandjes niet op. Het geeft een minder strak gevoel en sluit mooi aan. De T-shirts van shirtsofcotton.com zijn speciaal ontwikkeld met dit materiaal. De combinatie met katoen zorgt voor goede absorptie en vochtdoorlatendheid.

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *