Het perfecte cadeau: Josh V kleding

 

Degene die zegt dat vrouwen geen bedrijf op kunnen starten en succesvol kunnen maken hebben het helemaal bij het verkeerde eind. Josh V is namelijk een van de voordelen van de bedrijven die door het harde werk van een enkele vrouw ontzettend groot is geworden. Vrijwel iedereen heeft wel eens van dit bekende kledingmerk gehoord, er zijn een hoop vrouwen die wel een item in hun kledingkast hebben hangen. Laten we eens kijken hoe dit merk tot stand is gekomen en wat voor soort kleding Josh V nu eigenlijk maakt. Misschien besluit jij om na het lezen van dit artikel ook eens een keer de winkel in te lopen voor een echt Josh V shirtje!

De geschiedenis van Josh V

Na een tijd lang heel hard gewerkt te hebben, besloot de Amsterdamse Josh Veldhuizen in 2011 dat dat ze echt kon beginnen met het opzetten van haar eigen mode onderneming. Zij startte op dat moment het modelabel JOSH V, op het moment van schrijven is dit toch al weer 7 jaar geleden. Dit was echt geen verkeerde keuze geweest, iedere vrouw in Nederland heeft namelijk wel eens van het merk gehoord. Het is één van de snelst groeiende merken als we kijken naar de fashion in Europa. JOSH V heeft een mooie uitstraling, een uitstraling die echt laat zien dat iemand klasse heeft. Hard werken is nog altijd iets wat Josh veel doet – deze vrouw is een ondernemer in hart en nieren. JOSH V zal echt een chique uitstraling kunnen aanbrengen aan je kleding in je kast.

De kleren zelf

Wanneer we kijken naar de kleren zelf dan zien we wel echt dat Josh inspiratie uit de kleren van Versace heeft gehaald, de V doet er dan ook echt wel een beetje aan denken. Bij een shirt van Josh V zal je nooit meer underdressed zijn, dit heeft te maken met het feit dat de materialen zeer hoogwaardig zijn. Je zal op die manier zeker opvallen, een goed gemaakt shirtje is nu eenmaal iets wat voor iedereen op zal vallen. Bij de shirts zien we ook dat de gouden accenten wel vaak terugkomen, hier moet je dus wel van houden natuurlijk.

Los van truitjes en shirts zijn er uiteraard ook veel jurken te vinden, deze zijn over het algemeen iets neutraler. Deze jurken kan je dan ook bij iedere gelegenheid aandoen, deze casual stijl maakt het voor iedere vrouw mogelijk om er goed uit te zien zonder dat het ‘te’ zal worden. Los daarvan zijn er ook spijkerbroeken te vinden, echter is het assortiment hierin nog beperkt. Nu heeft Josh al wel aangegeven dat er dit jaar nog een hoop broeken uit zullen komen. Je hebt in ieder geval nog iets waar jij je op kan verhogen voor deze winter, zo hoef je niet slecht gekleed de koude maanden door te komen. Dat is natuurlijk wel zo prettig!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *