Mouwlengte-7 overhemd voor lange armen

 

Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als je kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen en/of ook de mouwen. Mouwlengte-7 overhemd  is hier een oplossing voor. Het is een overhemd met een extra langere mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden. Bij het dragen van dit Mouwlengte-7 overhemd  blijft deze dus ook mooi in de broek zitten. Wil je een trui over je overhemd dragen dan kun je de mouw van deze overhemden ook nog zien.

Business overhemden voor elk seizoen

De business overhemden zijn onmisbaar in elk seizoen. Deze overhemden hebben een mooie kwaliteit en daardoor een luxe uitstraling. Volop keus is er ook in business overhemden met extra lange mouw. Voor de zakelijke klant is dit ook zeer prettig mede door de vele verschillende nette overhemden. De nette overhemden zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen en maten. De business overhemden met extra lange mouw zijn verkrijgbaar in het wit, lichtblauw, zwart en met een printje. Een zakelijk overhemd is doorgaans in een behouden kleur.

Hoe word de stropdas gestrikt?

  1. Kruis de brede slip over de smalle slip onder de boord.
  2. Laat de brede slip onder de smalle slip glijden.
  3. Haal vervolgens de brede slip bovenlangs de smalle slip.
  4. Haal de brede slip omhoog over de das en leg uw wijsvinger op de te vormen knoop.
  5. Neem uw vinger weg en laat de brede slip in de lus glijden.
  6. Houd de smalle slip vast. Trek voorzichtig aan de brede slip om de lus vast te zetten.
  7. Stel de knoop bij en trek het omhoog tot aan het laatste knoopje van de boord.
  8. Wanneer de das is gestrikt mag de smalle slip niet zichtbaar zijn en het uiteinde van de brede slip dient ter hoogte van de broek

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *