kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen? Met deze 3 tips maakt u er dit jaar een groot succes van

Het kerstpakket samenstellen: elk jaar is dit weer een gok. Wat wil uw personeel ontvangen, waarvoor willen ze gewaardeerd worden en wat is voor hen belangrijk? Tegelijkertijd heeft u te maken met een strak budget en moet u daar een perfect kerstpakket voor samenstellen dat iedereen tevreden stelt. Met de onderstaande tips maakt u hier deze keer een groot succes van.

Tip 1: een kerstpakket samenstellen dat een boodschap uitdraagt

Uw personeel zal het erg waarderen als u met uw kerstpakket iets vertelt. Hiermee maakt u deze gift persoonlijker en minder algemeen. Stel, uw bedrijf heeft dit jaar een belangrijke klant binnen gehaald, dan gaat u natuurlijk een kerstpakket samenstellen dat daar naar refereert. Misschien heeft u een nieuw product uitgebracht en heeft uw personeel u geholpen dit waar te maken. Met uw kerstpakket spreekt u daar waardering over uit. Probeer ook altijd duidelijk te maken dat het kerstpakket van u komt. Dat doet u bijvoorbeeld door voor een bepaalde kleur te gebruiken of een bepaald thema toe te passen.

Tip 2: vraag bij uw personeel na wat hun wensen zijn

Het is helemaal geen slecht idee om een vragenlijst aan uw personeel rond te sturen over wat ze van uw kerstpakket vonden en verwachten. Vraag naar de mening over het laatste kerstpakket en vraag ook om een toelichting hiervan. Een ander punt dat u aan de orde brengt is wat ze dit jaar van het kerstpakket verwachten en wat ze hier graag in zouden zien. Uiteraard zal u niet alle wensen uit kunnen laten komen, maar u krijgt wel een globaal idee van wat uw personeel motiveert. Dit neemt u mee als u het kerstpakket gaat samenstellen. Op deze manier zijn uw keuzes veel minder gebaseerd op giswerk.

Tip 3: bestel uw kerstpakket online

Een laatste tip die we u willen meegeven als u een kerstpakket gaat samenstellen is om dit online te doen. Daar worden vaak honderden verschillende kerstpakketten aangeboden en door de filters toe te passen licht u hier gemakkelijk de relevante pakketten uit. Daarnaast heeft u online ook verschillende opties. U kunt een goed doel betrekken bij uw kerstpakket, u kunt zelf een kerstpakket samenstellen (alleen bij grote oplages) en u heeft de mogelijkheid om een coupon uit te kiezen waarmee uw personeel zelf een product uitkiest. Webwinkels bieden een groot aantal thema’s aan en zijn specialisten op het gebied van kerstpakketten. Daar maakt u natuurlijk graag gebruik van.

Doe het goed dit jaar

Begin altijd op tijd en wacht niet tot het laatste moment met het samenstellen van uw kerstpakket. Vraag uw personeel wat hen motiveert en gebruik deze informatie. Bij de meeste webwinkels laat u een kerstpakket samenstellen met een duurzaam thema, bijvoorbeeld. Dat is een goede optie als dit voor uw personeel belangrijk is, of als u dit jaar veel aandacht heeft besteed aan milieuvriendelijker worden. Wat ook uw keuze, met de bovenstaande drie tips kunt u dit jaar een kerstpakket samenstellen waar uw personeel blij van wordt. En door uw waardering uit te spreken en het pakket persoonlijk te maken, zullen zij hier ook veel sneller tevreden over zijn.

 Een kerstpakket samenstellen doet u gemakkelijk op de website www.kerstpakketonline.nl.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *