Kunst als speciaal cadeau

Voor iedere gelegenheid is kunst een goede oplossing. Je hebt altijd een uniek cadeau en kunt deze voor een goed tarief aanschaffen. Hierdoor kun je het bij iedere gelegenheid cadeau doen. Denk daarbij aan relatiegeschenken, afscheidscadeaus of huwelijkscadeaus. Kunstwerken kunnen daarmee een blijvende herinnering worden, waar iedereen met plezier naar gaat kijken. Bij Artihove worden veel verschillende kunstvormen gemaakt, welke je op aanvraag aan kunt schaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je hebt de kunstwerken binnen een korte tijd binnen. 

Kunst voor de geboorte of als eindejaarsgeschenk

Kunst komt in verschillende vormen en maten. Zo zijn er veel verschillende geschenken te vinden voor speciale gelegenheden. Voor de geboorte kun je bijvoorbeeld gaan voor een mooi beeld, welke kan bestaan uit handen, een figuur of juist een hart met meerdere kinderen. Ook kettingen kunnen voor de kersverse moeder een mooi aandenken zijn aan de geboorte van het kind. Naast geboortegeschenken kun je ook voor eindejaarsgeschenken kijken. Aan het einde van het jaar wil je jouw collega’s kunnen bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Of je wilt een geschenk geven voor in het thema van afscheid collega. Hiervoor zijn onder andere flessen wijn in combinatie met een speciale kurkentrekker beschikbaar. 

Alles voor de aankleding van een ruimte 

Ga je niet voor cadeaus, maar wil je een kantoorpand of jouw woning volledig aankleden met kunst? Hiervoor is een speciale Living lijn opgericht. Met deze gehele lijn krijg je een unieke uitstraling aan iedere ruimte. Denk hierbij aan kandelaren voor op de tafels of op de vensterbank, lampen in meerdere vormen of photo art. Hiermee heb je niet alleen op iedere tafel, het bureau of een andere plek iets staan, maar hangt er ook een onderscheidend kunstwerk aan de muur. Iedere stijl is hierin meegenomen, wat het voor jou mogelijk maakt om alles tot een geheel te maken. 

Ook voor goede doelen beschikbaar 

Indien je er niet uit komt met de geschenken en kunstwerken die in het assortiment te vinden zijn, kun je ervoor kiezen om kunst in opdracht uit te laten voeren. Dit kan voor veel verschillende doeleinden gedaan worden. Een benefiet avond of een veiling voor een goed doel is hier een van. Als je al een beeld hebt van wat je wilt, kun je dit doorgeven en wordt er gekeken naar een ontwerp. Pas wanneer jij volledig achter het ontwerp staat, wordt deze uitgevoerd. Ook voor kerstpakketten en sportevenementen kan een kunstwerk geproduceerd worden. Waar je het ook voor nodig hebt, je hebt altijd een speciaal object. 

Speciaal op maat gemaakt 

Artihove maakt kunst speciaal op maat. Zakelijke doeleinden, woningen of een kunstwerk voor de familie. Iedereen is gebaat bij een object die geheel naar wens is gemaakt of een object die jarenlang meegaat op de plek waar deze komt te staan. Het enige wat je nog hoeft te doen is te bekijken welke vormen het beste bij jou passen en jouw wensen door te geven. Met jouw ruimte kun je daarna alleen nog maar goede indrukken achterlaten op familieleden, visite en klanten. Ontdek het daarom voor jezelf.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *