Inspiratie achter het merk Parajumpers

Het merk Parajumpers is geïnspireerd door de mannen van het 210th Rescue Squadron, gestationeerd in Alaska. Ze zijn hoog opgeleid in reddingsmissies en ze hebben de benaming van Parajumpers! Deze mannen zijn ongelooflijk kundig, stoer en moedig – hoe komt die inspiratie tot uiting in de jassen?

En dat is eigenlijk de inspiratie die ik het meest zie in deze jassen is duurzaamheid. Ze zien er allemaal erg stoer uit – niet alleen vanwege de hardware die erop zit, maar ook vanwege hoe warm ze zijn.

De beste Parajumpers jas voor mannen: De Gobi Bomber Jacket

De Gobi heeft alle unieke Parajumpers kenmerken die ik eerder noemde. De voering is afneembaar en gevuld met 700 vulkracht naar beneden. Ook is de verhouding van de donsveer 90-10, dus deze jas is lekker warm. In feite is het beoordeeld als een 3 (op een schaal van 1 tot 5), wat betekent dat het geweldig is voor echt koude klimaten. Waardoor de jassen optimaal functioneren in de Europese winters.

Het is echter nog steeds een kort jasje, dus het zal zeker niet zo warm zijn als een parka. Maar omdat dit een bomberjack is, kun je eenvoudig de voering verwijderen en een lichtgewicht jas krijgen die perfect is voor elk voorjaar.

De Gobi bomberjack heeft veel verschillende zakken. Dat is inclusief de grote zakken, die eigenlijk zo groot is dat de rits tot aan de achterkant van de jas reikt. Het heeft ook een handige kleine anti-diefstal functie, die vereist dat je een riem die de rits op zijn plaats houdt, losmaakt. Er zijn ook vier andere zakken aan de voorkant van de jas, evenals een kleinere op de linkermouw.

Dit jack heeft ook een verstelbare capuchon met een afneembare bontafwerking, en die coole parachuteringshaak rond de kraag. Het is erg handig bij koud en echt winderig weer, want het zorgt ervoor dat de kraag en de capuchon rechtop staan en je beschermt tegen de tocht. Vergeet niet om het ongedaan te maken als je de jas uit wilt doen, om lastige situaties te voorkomen!

De beste Parajumpers jassen voor mannen bestellen

De beste Parajumper jas voor heren vind je in diverse webshops. De webshop van Hans Voortman heeft diverse jassen van topkwaliteit in het assortiment. Hier kun je onder andere de Gobi kopen en verschillende andere modellen. Bekijk het uitgebreide assortiment snel en eenvoudig online in de webshop.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *