Originele en veelzijdige kerstpakketten

Originele en veelzijdige kerstpakketten

Het samenstellen van kerstpakketten is voor veel ondernemers ieder jaar weer een tijdrovende klus. Er moeten namelijk talloze keuzes gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de prijsklasse, het thema en natuurlijk de individuele producten die erin gaan. Door uw jaarlijkse beloning online te bestellen, wordt dit allemaal een stukje makkelijker. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Verschillende thema’s

U heeft de keuze uit talloze verschillende thema’s. Dit ruime aanbod kan het echter ook lastig maken om een beslissing te maken. Daarom hebben we een handig overzicht voor u gemaakt met de populairste thema´s van de afgelopen jaren:

  • Mannen. De kerstpakketten met het thema mannen kunnen van alles bevatten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een compleet verzorgingspakket, met producten zoals douchegel, deodorant, crème en geursticks. Gaat u liever voor de eetbare producten? Dan kunt u een kerstpakket selecteren met onder meer heerlijke wijn, snoep, chips en andere lekkernijen.
  • Vrouwen. De kerstpakketten met het thema vrouwen komen grotendeels op hetzelfde neer als de hierboven besproken optie. Met als enige uitzondering uiteraard het feit dat de producten gericht zijn op vrouwen. Dit is een populaire optie voor bedrijven met voornamelijk vrouwelijke werknemers.
  • Verrassingspakket. Zoals de naam al doet vermoeden, weet u bij deze kerstpakketten van tevoren niet wat er in zit. Het leuke hiervan is dat het ook voor uzelf spannend blijft. Bovendien variëren de pakketten ook binnen dezelfde order, zodat niet alle werknemers hetzelfde pakket ontvangen. De verrassingspakketten bestaan voor 80% uit voedingsmiddelen en 20% uit niet-voedingsmiddelen.
  • Overig. Bij online winkels die kerstpakketten verkopen vindt u nog veel meer andere thema’s. Deze variëren van duurzame of ecologische pakketten tot pakketten die speciaal zijn gericht op specifieke hobby’s, zoals sport, gadgets of reizen. Zo is er dus voor ieder wat wils.

Eigen keuze

Lijkt het u leuk om uw werknemers zelf te laten kiezen? Ook dat kan. Dit is de ideale manier om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met zijn of haar kerstpakket. Het gaat als volgt in zijn werk. In plaats van uw werknemers hun kerstpakketten te overhandigen, geeft u ze unieke inloggegevens. Hiermee krijgen ze toegang tot een webshop die helemaal is opgemaakt in de stijl van uw bedrijf. U kunt zelfs een persoonlijke kerstgroet toevoegen. Elke medewerker kan in deze webshop op basis van een speciaal puntensysteem één of meerdere cadeaus uitkiezen. Deze cadeaus worden vervolgens dezelfde dag nog gratis verzonden. Ideaal, toch?

Bestelvoorwaarden

Bij de meeste webwinkels profiteert u van talloze uitstekende voorwaarden. We raden aan om van tevoren even te controleren of de winkel u de volgende voorwaarden aanbiedt:

  • Kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen voor de kerstpakketten? Zo kunt u de bestelling afwachten en kijken of alles naar wens is, voordat u de betaling overmaakt.
  • Worden uw kerstpakketten gratis verzonden als u een grote bestelling plaatst? Ontvangt u een gratis bonuscadeau na levering van de kerstpakketten?
  • Indien u zich niet meteen wilt vastleggen, is het handig om een offerte op te laten stellen van uw specifieke wensen. Zo kunt u snel en eenvoudig een weloverwogen keuze maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op www.kerstpakkettenidee.nl.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *