Leuk cadeau om te geven The Division 2 op PS4

Leuk cadeau om te geven: The Division 2 op PS4

Wil je een leuke game voor jezelf kopen? Of zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand en houdt hij of zij ook van gamen? Dan zou je eens kunnen kijken naar de game The Division 2 op PS4. Deze titel hoort zonder twijfel in een rijtje met beste PS4 games die in 2019 zijn uitgekomen, maar is ook te spelen op de Playstation 4 en de Xbox One. Dus het maakt vrijwel niet uit wat voor gamedevice je gebruikt. Maar even in het kort: waar gaat The Division 2 eigenlijk over? En kunnen we dit als een op zichzelf staande game zien of is het meer een upgrade van The Division? We zullen alles nu even voor je op een rijtje zetten.

Waar gaat The Division 2 eigenlijk over?


Maar terug naar waar The Division 2 over gaat. De periode is 7 maanden na de uitbraak van een dodelijk virus in NY en de rest van de aarde. Er zijn dus redelijk wat raakvlakken met onze huidige situatie, eng genoeg. Het maakt het spelen van de game op dit moment nog net een tikkeltje meer bijzonder. Maar terug naar het spel. Nadat het virus uitbrak, werd er een groep opgericht die er voor moest zorgen dat niet iedereen helemaal gek werd en om de vrede nog een beetje te bewaren. Want in tijden van onrust kan je er vergif op innemen dat er anderen zijn die proberen de macht te grijpen. Zeker als ‘de hoofdstad van de wereld’, namelijk Washington D.C., is gevallen en de Amerikaanse politiek dus vrijwel is uitgespeeld.

Groep waar je deel van uitmaakt heet The Division

Jij maakt onderdeel uit van de groep die dit moet proberen te bewerkstelligen. Deze groep heet The Division. In The Division 2 is het strijdtoneel o.a. dus Washington D.C. De omgevingen zijn realistisch en je speelt het spel in een grote, online, open wereld. Qua genre is het een actievolle RPG, dus je kan je personage verbeteren door middel van het inzetten van punten en daarbij moet je een hoop actievolle gevechten aangaan. Het toffe aan het spel is dat je het zowel alleen kan spelen, als samen. Dit laatste kan tot wel 4 online spelers. Samen moet je missies en opdrachten volbrengen om de mensheid te helpen om niet volledig in te storten. Dat is nog eens een taak!

Zware wapens en andere middelen om orde te handhaven

Die doe je met de zware wapens en een lik op stuk beleid, omdat alleen op deze manier de orde, in deze moeilijke tijden, gehandhaafd kan worden. Want plunderingen en andere ellende zijn aan de orde van de dag. The Division 2 is prima te spelen als je het eerste deel niet gespeeld hebt, maar het is wel leuker als je al een beetje bekend bent met het verhaal. Dan kom je net iets makkelijker in het spel en is het speelplezier dus iets groter. Maar nogmaals, ook zonder het eerste deel te kennen, is dit een prima game en zeker eentje die behoort tot de beste PC games van 2019 zijn uitgekomen. Check het uit!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *