Kleding als cadeau

 

Cadeaus kopen is altijd iets wat iedereen moeilijk vindt om te doen. Vaak wordt het toch een envelop met geld of een fles wijn. Dit kan natuurlijk wel origineler en kan zelfs een beetje leuk zijn door een kledingstuk als cadeau te geven. Met de meeste kledingstukken kan je makkelijk inschatten welke maat iemand heeft. Daarnaast is een kledingstuk ook veel leuker en kan je zelfs iemand nog een beetje verrassen. Welke kledingstukken zijn dan het leukst (en handigst) om aan een man te geven?

 

T-shirt

Om te beginnen natuurlijk de T-shirt. Over het algemeen draagt een man (bijna) elke dag een T-shirt. Zelfs als mannen een trui of een blouse dragen, wordt hieronder alsnog een T-shirt gedragen. Een T-shirt geven aan man is dus altijd wel goed. Durf je het nog niet aan om een shirt met een print uit te zoeken, ga dan gewoon voor de basics die van PME Legend super mooi zijn.

 

Sokken en ondergoed

Sokken en ondergoed is echt altijd goed. Het lijkt misschien een beetje raar om te geven maar het is een perfect en praktisch cadeau. Denk maar eens aan je eigen situatie. Hoe vaak koop je nou sokken of ondergoed voor jezelf? Niet zo vaak he. Het is ook veel leuker om een leuke broek of trui te kopen, maar toch zijn deze kledingstukken ook nodig. En het kan daarnaast ook nooit fout zijn.

 

Vest

Een vest of een trui doet hem ook altijd goed. Ken je de persoon niet zo goed? Houd het dan gewoon simpel en koop een basic zwart vest, hier kan namelijk niks verkeerds aan zijn.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *