Leuke back to school cadeaus voor scholieren

 

Over minder dan twee weken begint het nieuwe schooljaar weer, online en via winkels wordt er veel over gepromoot en aanbiedingen gegeven. Echter zijn schoolspullen vaak erg duur, je hebt namelijk een tas nodig, en niet zomaar een tas maar vaak een eastpak out of office bijvoorbeeld en ook schoolagenda’s, schriften, markeerders, post-its, en zelfs een tablet of computer is tegenwoordig een vereiste op middelbare scholen, daarbij over boeken nog niet gesproken. Het kan dus erg duur zijn, daarom is het ook leuk om wat schoolspullen cadeau te doen voor je vriend, nicht, neef of ander familielid. In dit artikel lichten wij drie leuke schoolspullen toe die je als cadeau zou kunnen geven

 

  • Eastpak rugzak

 

Iets wat al jaren een musthave is, is de eastpak rugzak. Deze rugzak zal niet snel minder populair worden omdat er elke jaar weer leuke ontwerpen zijn en het ook kwalitatief hoogwaardige tassen zijn. Deze tassen zijn echter wel duur, vaak startend vanaf een bedrag van €50 euro, daarom kan het voor een scholier/ouders erg duur zijn om zo’n tas aan te schaffen, desalniettemin wel leuk om als cadeau te geven. Om te zorgen dat je niet teveel spendeert aan zo’n tas is het handig eastpak sales in de gaten te houden. Deze zijn er regelmatig en zo kan je toch een leuke tas cadeau doen zonder dat het al te veel kost.

  1. Markeerstiften en stabilo’s

Iets wat altijd handig en leuk is om te geven zijn markeerstiften en gekleurde stabilo pennen. Deze zijn vaak ook prijzig voor scholieren en daarom ook leuk om als cadeau te doen. Koop bijvoorbeeld een leuke schoolset van markeerstiften en pennen en zo heb je toch nog een leuk en functioneel cadeau te geven.

  1. Cadeaubon

Een andere optie is om natuurlijk een cadeaubon te geven, zo kunnen ze zelf kiezen wat ze ervan zullen kopen of bijvoorbeeld om een deel van dat geld te gebruiken voor het kopen van een laptop. Hiermee is de kans wel kleiner dat je iets koopt wat men niet leuk vind of al heeft.

Natuurlijk zijn er veel meer dingen die kunt geven als cadeau, maar hopelijk krijg je van dit artikel inspiratie om het meest geschikte school cadeau te kopen.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *