Cadeau voor verjaardag vader: kniekousen van Falke

 

 

Mijn vader is kortgeleden 60 geworden. Hiep hiep hoera! Enfin, ik moest alleen een leuk cadeau voor hem zien te vinden. Iets praktisch want hij is een pragmatisch ingesteld mens, hij vindt dingen als bloemen maar niks. Hij zou het liefst kleding willen die hij elke dag kan dragen. Mijn pa is een beetje van de oude leest, hij draagt graag kniekousen. Je weet wel, van die extra lange kousen die de Spanjaarden ook droegen in 1670. Haha, maar grapjes terzijde, als hij zich er goed bij voelt wie zijn wij dan om een oordeel daarover te hebben?

 

Maar voor zo een speciale gelegenheid ga je niet even bij de Zeeman ofzo kniekousen dat moeten dan ook wel top kniekousen zijn, van een hoogwaardig en enigszins exclusief merk. Daar ging ik dus naar zoeken. Eerst in de binnenstad van Eindhoven. Maar de meeste heren winkels hier zijn de afgelopen jaren failliet gegaan helaas. En de herenzaken die er waren nou die hadden eigenlijk geen kniekousen voor handen.

 

Dus continueerde ik mijn zoektocht op het internet. En al snel was het raak hier. Bij de webwinkel hemdvoorhem.nl vond ik prachtige luxe heren kniekousen, precies waar ik naar zocht! Succes!

 

Ze hebben een redelijk groot aanbod aan verschillende type kniekousen. Daar heb ik me even in verdiept hoe dat allemaal zit. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat Falke family de beste keus is voor mijn pa. Dus die heb ik dan ook besteld in de kleur zwart. Wat ik zeer aangenaam vond is dat bij deze winkel heb je gewoon gratis verzending. Dus die kosten kwamen er in dit geval dus NIET bij. De kousen waren vrij rap in huis een dag duurde het. En ze zien er inderdaad heel luxe uit. Even inpakken nog en dan zal ik het gaan schenken aan mijn vader.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *