Haar sieraden als cadeau voor mijn beste vriendin Janna

 

 

Het is weer zo ver, 28 september, dat is verjaardag van mijn vriendin Janna. Zij is mijn beste vriendin al sinds de basisschool. En nu ben ik weer op zoek naar een uniek, hip cadeau voor haar. Want wat velen al weten Janna is een echte fashionista. Zij spendeert veel meer uren dan ik doe aan dingen als kleding shoppen en dat soort meisjes dingen. Ja hobbies verschillen ik spendeer meer tijd aan de manege want ik ben echt helemaal into paarden. Maar ja, deze blog neem ik je even mee in het proces in het shoppen van een echt leuk sieraden verjaardagscadeau.

 

Wat voor sieraden dan? Waar heb je het over. Nou ik weet dus dat Janna wel een blind oog heeft voor haar sieraden. Dat zijn dan sieraden specifiek voor in het haar. Kijk armbandjes oorbellen kettingen dat soort werk dat heeft ze meer dan voldoende. Maar hoe zit het dan met haarsieraden ik zie haar eigenlijk bijna nooit met haar sieraden. Ze heeft aangegeven principieel tegen haar sieraden te zijn dus dat is het niet denk ik. Misschien weet ze gewoon niet waar je echt leuke unieke haar sieraden kan kopen. Nou laat ik haar een handje gaan helpen why not.

 

Enfin, een toegankelijk haarsieraad is de zogenaamde haarklem. Dus ik zoeken op dat internet naar echt leuke unieke haarklemmen. Bij de winkel ikbensieraden.nl vond ik uiteindelijk de leukste haarklemmen ooit! Namelijk de katoen multi-lagen bloem boog haar clip. Wat een fraaie haarklem zeg ik heb denk ik nog nooit zo een adembenemende haarklem gezien, ongekend of Werelds! Zoals Jan Boskamp zou zeggen van Veronica Inside. Enfin, die heb ik dus aangeschaft. Daarbij dan ook nog hele fraaie haarspeldjes.  Specifiek het matte goudkleurige gewei model. Wow, dit heb ik echt serieus nog nooit gezien zo uniek en apart. Gewoon bizar. Maar in een goede manier.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *