Beste kraamcadeau’s ooit voor aankomende moeder Geraldine

 

 

Jullie kennen Geraldine toch al? Dat is mijn beste vriendin. Geraldine Otte. Collega van mij binnen de universiteit (Erasmus). Enfin, 3 oktober gaat zij een babyshower houden want ze is al een tijdje in blijde verwachting zoals jullie ook al weten volgens mij.

 

Leuk toch. Maar bij zo een baby shower kan je niet met lege handen komen aanzetten dat zou wel van de zotte zijn. Dus daar heb ik wel een middagje tijd in gestoken hoor. Eerst hier even gekeken in de binnenstad van Zwolle. Maar was al snel uitgekeken daar. Dus continueerde ik mijn zoekopdracht op het www. Na een beetje zoeken kwam ik al snel op de website cozykidz.nl uit, en zij hebben mijns inziens de meest leuke kraamcadeau’s. Ik zweer het! Dat is echt, echt waar! Fantastische kraamcadeau’s. Ze hebben echt een geniale mini knuffel rammelaar leeuw van Konges Slojd, nou ze konden me opvegen wat een geweldig leuk accessoires zeg. Maar ze hebben nog veel meer hippe kinderkamer accessoires. Dat hou je niet voor mogelijk. Ik moet eerlijk toegeven na een paar uur browsen op deze website ik had een beetje decision fatigue, weet je wel, dat je echt niet kan kiezen, en me ogen beginnen te branden van dat staren naar die laptop. Je moet wat over hebben voor de babyshower van je beste vriendin toch?

 

Nou voor de mensen met brandende nieuwsgierigheid kan ik dit vertellen. Naast de genoemde rammelaar kozen wij ook voor siebensachen mozartkugel muziekdoos. Zo leuk, zo uniek. Kijk daar steel je echt de show mee met zo een baby shower gelegenheid. Dus ik denk dat iedereen wel zal denken wow, wat een fantastische cadeau’s heeft Sarah uitgezocht zeg. En de ontvanger mijn zwangere vriendin ja die zal er ook uitermate content mee zijn toch. Kan me niet anders voorstellen, maar dat horen jullie volgende maand wel in een nieuwe blogpost.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *