Een oosterse lamp als cadeau schenken

 

 

Een van de laatste rages in interieur land zijn de zogenaamde oosterse lampen. Wat is nu weer een oosterse lamp voor al die mensen die misschien de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben. Nou een oosterse lamp is niet strikt per se een lamp uit het geografische oosten. Al kan dat wel. Denk aan lampen uit Turkije en India. Maar vaak komen de oosterse lampen juist ten zuiden van ons vandaan. Met name uit Marokko en Egypte.

 

Egypte en Marokko waren al vroeg uitgeschakeld tijdens het WK voetbal van afgelopen zomer. Maar wat mij betreft zijn deze twee landen wel wereldkampioen al geruime tijd wanneer het aankomt op oosterse lampen. In steden als Marrakech en Cairo maakt men verlichting met de hand. Dit is een serieus vakgebied. Hier in West Europa maken we lampen in fabrieken er komt weinig handwerk bij kijken het is massaproductie. Maar juist nu, zien we dat verfijnde Westerse consumenten dit wel zat zijn. Lage prijzen zijn leuk voor even maar nu willen we iets unieks, iets authentieks, iets dat handgemaakt is en waar de passie vanaf straalt. Daar voldoen oosterse lampen zeer zeker aan.

 

-> Uitgelicht: Handgemaakt oosterse hanglampen van ghalia.nl

Nu hoor ik jou denken. Zo een oosterse lamp dat kost zeker een fortuin of dan moet ik helemaal vliegen naar Marokko daar heb ik allemaal geen zin in om in de hitte van de woestijn te staan onderhandelen in een markt. In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw was dit misschien zo. Maar wij leven vandaag de dag in 2018. En in 2018 bestellen Nederlandse en Belgische consumenten gewoon snel en veilig online. En als je slim bent dan bestel je de lamp in de uitverkoop.

 

Tip: Ghalia oosterse lampen goedkoop uitverkoop

Een gedegen schitterende oosterse lamp kun je al op de kop tikken voor minder dan 100 piek. Dus het is zeker geen rib uit het lijf.  

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *