Tweedehands Porsche als cadeau voor mijn vader

 

 

Mijn vader wordt binnenkort 50 jaar. Ja dat is wel echt een mijlpaal toch. Ik zal zoon wil je hem eren. Ik wil een extra speciaal cadeau voor hem uitzoeken.

 

Weet je wat mijn vader altijd al heeft willen hebben maar helaas nooit de kans om te kunnen kopen? Een Porsche. Dat is zijn levensdroom. Nou ja ik ben nu werkzaam bij een van de grote vier accountancy kantoren, en ik heb wel wat extra geld voor handen zeg maar. Dus wat denk je ervan, we gaan Porsche zoeken voor Marcel mijn vader.

 

Nou nu heb ik ook weer niet geld als water voorradig moet ook weer niet te prijzig gaan worden. Een maat van mij zei, wat jij moet doen is even op AutoScout24.de en dan kijken of er misschien een mooie tweedehandsie is die je makkelijk kan importeren uit Duitsland. Want die prijzen voor Porsche’s zeker wanneer tweedehands dat is echt een wereld van verschil met NL. Dat houd je niet voor mogelijk, nicht zu fassen. Dat is serieus hoe de vork in de steel zit kan ik je vertellen.

 

Nou gingen we kijken op AutoScout24. En al snel vond ik een Porsche waarvan ik zeker weet dat Marcel er een harde van zou krijgen om het in volkse termen te noemen. Enfin, waar ik echt geen zin in had is om: a) Duits te gaan praten want dat beheers ik dan weer niet. En b) alle administratieve flauwekul die bij zo een import komt kijken dat is een ver van mijn bed show.

 

Om die reden hebben we de keuze gemaakt om het uit te besteden aan een betrouwbare importeur, met de naam easyimport.nl. Voor mensen die iets vergelijkbaars willen doen, dan kun je hier lezen wat zo een import nou precies inhoudt. In ons geval hebben we echt alles overgelaten aan Easy Import en binnen een mum van tijd stond die Porsche bij ons voor de deur. Echt een top service.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *