Mijn beste maat geef ik auto onderdelen als cadeau

 

 

De titel van dit artikel zegt het al. Eigenlijk kan je al ophouden met lezen. Maar goed, voor de mensen met de brandende interesse ga ik even dieper in op zaken.

 

Mijn beste vriend zijn naam is Pim voor degene die hem kennen, hij woont in Hellevoetsluis. Anyway, laten we niet al te persoonlijk gaan worden, ik wil niet dat er fans voor zijn deur gaan staan. Haha. Maar, hij is zeg maar zo een cartuning fanaat. Ken je dat? Dat zijn mensen die spenderen duizenden Euro’s aan het modificeren van de voertuig. Kijk voor mij een auto is een manier om van A naar B te komen. Niet voor Pim, hij gaat er echt helemaal in op.

 

En nu komt zijn verjaardag er weer aan. Een hiep hiep hoera voor Pim mensen! Kom op wat meer enthousiasme graag. Enfin, ik dacht laat ik hem eens wat nuttigs geven en iets waar hij echt blij van wordt weet je wat ik koop voor hem, echte auto tuning onderdelen.

 

Dus ik ging zoeken op het internet naar winkels met goede onderdelen voor een scherpe prijs. En al snel stuitte ik op carstyle.nl. Prima winkel lijkt me zo ze hebben veel goede reviews en tevreden klanten. Specifiek hoorde ik Pim erover dat ie wel een nieuw grill voor zijn auto kon gebruiken. Nu gelukkig heeft carstyle.nl zeer stijlvolle auto grillen in de verkoop. Ook voor zijn BMW. Nou dat is even mooi. Dan ben ik al snel klaar. En voor deze prijs kan ik eigenlijk nog wel wat kopen. Een goede voorbumper kan ook geen kwaad. En carstyle heeft gelukkig ook een uitgebreid voorbumper assortiment. Daar ook eentje van toegevoegd aan mijn winkelmandje. Nou was alsnog hartstikke goedkoop uit, wat een fijne winkel zeg. Even bookmarken voor volgende keer. Ik hoop dat Pim er blij mee zal zijn maar dat is geen probleem denk ik hoor.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *