Winterjassen inslaan: nu of nooit!

 

We snappen het: je hebt lang genoeg gewacht en nu begint de tijd te dringen! Misschien wilde je eerst gewoon niet accepteren dat het koud genoeg is om een winterjas aan te trekken. Toch kun je de werkelijkheid niet meer negeren: het winterjasseizoen is inmiddels al een tijdje aan de gang! Hoe lang heb jij het overleefd zonder een goede winterjas?

Goed kiezen = een leven lang profijt

Het kiezen van winterjassen wordt ons niet makkelijker gemaakt. Kijk maar naar het massale aanbod in iedere winkel op dit moment – zowel in de stad als online. Shop jij liever online? Gelijk heb je! Als je op deze manier shopt, is het zoveel makkelijker om in één oogopslag verschillende prijzen en materialen met elkaar te vergelijken. De voordelen van zo’n beter overzicht zijn niet niks. Ten eerste is de kans veel groter dat je een weloverwogen keuze maakt en een jas koopt die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Ten tweede heb je dan waarschijnlijk een jas in handen die een leven lang meegaat.

Bij Style Italy werken we alleen met de allerbeste kwalitatief hoogwaardige materialen, die bovendien super duurzaam zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je jas na een half jaar alweer versleten is. We weten precies wat onze klanten zoeken; kwaliteit voor een toegankelijke prijs. We doen daarom altijd ons best om hiernaar te handelen!

Ben je op zoek naar een neutrale jas die past bij de rest van je garderobe? Eentje die je gemakkelijk combineert met al je andere kledingstukken? Geen probleem! We hebben dit soort jassen in overvloed op onze website! Val je liever een beetje op en ga je voor fel, opvallend en gedurfd? Ook dit soort opties vind je in onze webshop. Wie lang genoeg rondkijkt, komt gegarandeerd een pareltje tegen!

Stijlinspiratie zoeken

Stijl hoeft zeker niet altijd iets te zijn waarmee je geboren wordt. Zie het als een skill die je door voldoende te experimenteren altijd blijft trainen. Geen idee hoe je dat moet doen? Je kunt beginnen door bij anderen af te kijken. Welk type winterjassen dragen jouw favoriete artiesten bijvoorbeeld – of andere mensen waar je (om welke reden dan ook) tegen opkijkt? Laat je ook zeker inspireren op straat. Je zult verbaasd zijn over hoeveel leuk geklede mensen je hier tegenkomt – in de meest bijzondere winterjassen. Hoe kan het dat al die mensen een verschillende winterjas hebben? Wij blijven het een raadsel vinden.

Niemand leeft in een vacuüm: vaak is de hele geslaagde stijl van iemand niets meer dan een samenraapsel van de stijltjes van andere mensen. En hoe ze die dan hebben verwerkt in hun eigen stijl? Afkijken, experimenteren en dingen durven uitproberen. De meest stijlvolle mensen snappen ook vaak dat stijlvol zijn niet gelijk staat aan alleen het duurste van het duurste dragen. Mensen die een echt gevoel voor stijl hebben, hebben allang door dat stijlvol zijn juist een kwestie is van een goede smaak hebben – en een beetje kritisch te zijn. Nu nog die jas scoren!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *