Een echt apart cadeau gevonden voor mijn partner

 

 

Mijn vrouw Laura wordt binnenkort alweer 32. Dit keer wilde ik iets echt aparts voor haar kopen. Misschien wel een tikkeltje pikant, een beetje spicy. Meer uitdagend. Ik zat dus meer te denken aan speeltjes of andere dingen die kunnen helpen bij de daad.

 

Enfin, ik wil als de dood nog niet gevonden worden in een erotiek winkel fysiek hier in de binnenstad. No way dat ik een Christine le Duc binnenloop mij niet gezien hoor. Dus beter om online te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik wilde sowieso iets leuks en stijlvols vinden en verantwoord. Ik ga niet bij de eerste beste webshop kopen. Het is wel je lichaam waar je mee te maken heb. Zeker bij een vrouw zo een speeltje gaat toch het lichaam in en dan wil je niet dat er giftige stoffen in zitten o.i.d. Enfin, al snel kwam ik na wat googelen een winkel tegen met de paarse keizerin. Sowieso vind ik dat wel een leuke naam. Het intrigeerde me. Na de website wat doorgelezen te hebben kwam ik tot de conclusie deze webwinkel sluit precies aan bij het doel dat ik voor ogen heb.

 

Tip: sexshop depaarsekeizerin.nl

 

Enfin ik dwaalde dus af specifiek naar de sectie voor vrouwen. Ik zag dat ze daar allerlei interessante lingerie setjes e.d. aanbieden. Maar ook dildo, vibrator, glijmiddel. Alles wat het seksleven leuker en spannender maakt.

 

Uitgelicht: sekswinkel vrouwen depaarsekeizerin.nl

 

Ik koos het nachtjurkje Sunshine van Vanilla. Verder voor werk reis ik veel. Ben dus vaak van huis. Mijn vrouw moet zich alleen ook kunnen voorzien van haar genot. Dus kocht ik er ook nog een spannende vibrator bij, een klein subtiel model van Rocks Off. Het is een kleine krachtige vibrator die werkt op batterijen. Het lijkt me een mooi instapmodel voor Laura. Mocht deze in de smaak vallen kunnen we altijd een groter model kopen op later tijdstip.

 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *