Geef je zakenrelaties een bedrukt relatiegeschenk cadeau

 

Ondernemen is een vak apart. Ieder heeft zo zijn eigen manier van nieuwe klanten werven. De één bezoekt lokale bijeenkomst van andere ondernemers, de ander vertrouwt op online vindbaarheid.  bestaande klanten te behouden. Maar hoe behoudt je je bestaande klanten? Ook hierover heeft iedere ondernemer een andere mening. Toch hoor je 9 van de 10 keer dat ze dit doen door middel van relatiegeschenken of promotieartikelen. Van bedrukte pennen tot powerbanks met een bedrijfslogo, er zijn talloze manieren om de waardering voor je klanten over te brengen!

Verras je klanten met een praktisch relatiegeschenk

De kracht van een goed relatiegeschenk zit hem in de bruikbaarheid van het product. Wanneer je je klanten iets schenkt waar ze ook wat aan hebben zal het regelmatig gebruikt gaan worden. Hierdoor komt jouw onderneming telkens weer aan het licht! Een bedrukte powerbank bijvoorbeeld komt altijd van pas. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je met een lege accu zit? Door je zakenrelaties hier een oplossing voor te bieden zullen ze de volgende keer ook sneller aan jou denken!

Met een relatiegeschenk laat je niet alleen zien dat je waardering hebt voor je klanten. Er zijn ook andere boodschappen die je kunt overbrengen met een geschenk. Neem bijvoorbeeld de Dopper drinkfles, welke ontworpen is met het idee om het gebruik van single-use plastic terug te dringen. Door een bedrukte Dopper te schenken laat je zien dat je om je klanten én om het milieu geeft. Om met jouw onderneming meer exposure te krijgen kan je de Dopper bedrukken met je logo of de slogan van je onderneming. Zo komt niet alleen de gebruiker maar ook mensen in de omgeving in contact met jouw onderneming!

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *