Leuke kerstcadeau ideeën die je nog niet kent!

De tijd is eindelijk weer aangebroken: Kerstmis! Je bent op zoek naar leuke kerst cadeau ideeën voor je familie, vrienden of andere dierbaren. Voor de één heb je misschien je kerstcadeau al snel uitgezocht, maar er blijven er altijd een paar voor wie je geen idee hebt wat je moet kopen. Dus ga je Googlen op “leuke kerstcadeau ideeën” en kom je waarschijnlijk op dit artikel uit. Wij hebben daarom een aantal leuke kerstcadeau ideeën voor je op een rijtje gezet.

Geef een doe cadeau

Ken je dat, die ene vriend of dat familielid die standaard antwoord geeft met “niks” op de vraag wat ze voor kerst willen hebben? Dat maakt het er natuurlijk niet makkelijker op. Een doe cadeau (iets om samen te doen) is daarom altijd een leuk cadeau. Geef bijvoorbeeld een high wine cadeau aan je beste vriendin, een escape room aan je ouders, een kookworkshop aan je partner. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt aangeboden. Met zoveel aanbod is het natuurlijk wel altijd handig om vooraf even de reviews van consumenten te bekijken!

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is een geschenk waar iets persoonlijks van de ontvanger op staat. Het leuke van gepersonaliseerde cadeaus is dat het echt iets persoonlijks is. Het is iets unieks omdat het verbonden is aan degene waar het cadeau voor is. Dit zorgt ervoor dat je echt iets geeft waarbij de ander gelijk de verbinding voelt omdat je iets heel persoonlijks hebt geregeld. Het andere voordeel van een gepersonaliseerd cadeau is dat mensen het ook niet zo snel weggooien. Leuke gepersonaliseerde cadeaus zijn bijvoorbeeld: een ketting met sterrenbeeld hanger, een kerstbal met naam erop of een ring met initiaal.

Geef Kerst ornamenten cadeau

Een voordeel aan met zijn allen kerstmis vieren is dat je weet hoe degene met wie je kerst viert zijn boom en huis versiert. Kerst ornamenten zijn daarom ook altijd een leuk cadeau om te geven. En er zijn zoveel verschillende kerst ornamenten om uit te kiezen: van kerstklokjes, hartjes of sterren tot hangende kerstbeeldjes. Zoek iets uit wat bij de versieringen van je familielid of vriend(in) past en wedden dat ze hier heel blij mee zullen zijn?

Geef een mooie plant cadeau

Waarom geef je niet eens een keer een kamerplant als cadeau? Een plant is namelijk een leuke attentie voor alle leeftijden. Het aanbod van planten is bovendien zo ontzettend gevarieerd dat je altijd wel een kleine of grote plant vindt die perfect bij de gelegenheid past. Voorbeelden van planten die leuk zijn om te geven zijn: Zamioculcas zamiifolia (zelfs voor dat familielid zonder groene vingers) en Aechmea (bloeit heel mooi).  Let wel op: het is handig om altijd de reviews te lezen over diverse planten en tuincentra. Je wil natuurlijk wel dat de plant die je geeft lang mooi blijft.

Met deze tips kan jij dus gezellig kerstmis vieren met je vrienden en/of familie met de leukste kerstcadeaus. Wij wensen je dan ook een hele fijne kerst en een mooie jaarwisseling toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *