Met deze cadeaus laat je een bijzondere indruk achter

Het is leuk om te geven. Want ga eens na, de keren dat je een cadeautje gaf, werd je daar zelf ook blij van. En dat is niet zo gek, want uit onderzoek blijkt dat het geven van cadeaus het beloningssysteem in de hersenen stimuleert. Kortom, een cadeautje geven is bijna nog leuker dan er een te krijgen. Met deze thema’s en cadeaus laat je een bijzondere indruk achter.

Voor de wijnliefhebber

Geef je een cadeau aan een wijnliefhebber? Dan is het niet alleen leuk om zijn/haar lievelingswijn te geven, maar ook om de wikkel zelf te ontwerpen met een bijzondere boodschap. Maak je cadeau helemaal compleet met toffe accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een wijnhouder waarin je de fles wijn en twee glazen kan opbergen, een wijnstopper of een wijnkoeler. Proost!

Voor de schrijver

Een luxe pen is een betekenisvol cadeau. De ontvanger zal ‘m namelijk vaak gebruiken tijdens bijzondere momenten zoals een bruiloft, het kopen van een huis of het sluiten van een zakendeal. Geef daarom een pennenset cadeau waarbij je de pennen of het doosje kunt graveren. Dit geeft het cadeau extra betekenis.

Voor de kookfan
Geef je een cadeau aan iemand die gek is op koken? Geef deze kookfan dan een cadeau met een persoonlijke touch. Een kookschort is over verkrijgbaar in allerlei soorten printen en opdruk, maar hoe leuk is het om zo’n schort te personaliseren? Dit kun je ook doen met een snijplank of een vier delige keukenset met houder.

Voor de avonturier

Een avontuurlijk persoon maak je blij met een avontuurlijk cadeau. Een paspoorthouder is het ideale cadeau om je paspoort mee te beschermen. Maak op de voorkant vervolgens een mooi ontwerp en et voila: zo heb je een persoonlijk cadeau die een avonturier zeker kan waarderen. Daarnaast kunnen een goede reisadapter, een goede rugzak, een zonnebril of draadloze oortjes ook niet ontbreken.

Voor de sportliefhebber
Een sportieveling zal een sportief cadeautje zeker waarderen. Denk aan een professionele stappenteller, een smartphone armhouder voor tijdens het hardlopen of cooling sporthanddoeken. Bovendien zijn er ook waterflessen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een waterfles met een bluetoothspeaker, een waterfles in de vorm van een dumbell of een waterfles met fruitinfuser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *